Modni oktober: tako se lahko oblečete zdaj

Nisem pomislila, da je za nekatere oktober najlepši mesec v letu. Zame je simbol jeseni in močno diši po noči čarovnic. Saj veste, ženske pač imamo to energijo. Ta jesen pa je še posebej nabita z lepimi kosi, za vas sem danes izbrala šest različnih, ki tvorijo odličen stil; srčno upam, da vam bodo všeč.

Hlače z visokim pasom

Še lani so me prijateljice spraševale, kje naj najdejo hlače ali krilo z visokim pasom. Vse revije so prikazovale stajlinge s temi kosi, v trgovinah pa jih ni bilo. No, zdaj ne bo težav. Visok pas, krajša hlačnica, širok model, pas ali pentlja namesto pasu. Ne morete zgrešiti.

Vir: Frankie shop

Komplet

Lahko je klasičen kostim, lahko gre za blazer in krilo ali za blazer in bermuda hlače, izbira je vedno stvar okusa. Seveda so tukaj tradicionalne jesenske barve, a poleg teh lahko stavite na rumeno, živo zeleno, pastelne odtenke ali celo neonske, seveda samo v primeru, da ste zelo pogumne.

Vir: Frankie shop

Rumena in oranžna

Zasedata zelo poseben prostor v jesenski garderobi in moram reči, da sta prav zanimivi. Rumena je v mojih očeh zelo pozitivna zato, ker spominja na sonce. Dobrodošle so pletenine, pa tudi obleke in krila. Poskusite, ne bo vam žal.

Vir: Frankie shop

Mehke pletenine

Ovijejo vas kot objem in poskrbijo, da se v njih počutite dobro, toplo in varno. Kombinirajte jih z usnjenimi kosi (hlačami in krili) pa tudi s kavbojkami ali navadnimi hlačami. Te pletenine pripovedujejo zgodbo, ki je zelo zimska in zelo elegantna.

Vir: Frankie shop

Kamelja

Vedno jo asociiram z Max Marinim plaščem, ki je seveda ikoničen. Lepa in elegantna barva, zdaj je je res veliko in moda nam svetuje, da jo nosimo od glave do pete. Odtenki so lahko podobni, ne nujno enaki, in dodatki, seveda usnjeni, sledijo tej zgodbi.

Vir: Frankie shop

Usnje

Zdaj je nepogrešljivo. Lahko gre za jakno, hlače ali krilo, ampak dober usnjen kos, vedno poskrbi za dober stil. In usnje gre zelo lepo z romantičnimi bluzami ali mehkimi pleteninami, zato ga boste veliko nosile. Če pa je usnje tudi kvalitetno, potem bo trajalo dolgo, dolgo.

Vir: Frankie shop
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.