Čudni sandali vroče sezone

Ne bom rekla, da so lepi, ker niso. In čeprav me Chanel navdušuje, no, sem najbrž prestara zato, da bi me za vsako ceno. Dvojni C je sicer super stvar, a ko moda nastane “kar tako” in nas povrh vsega še malo pogrša, no, potem nisem več za. Imenujejo jih dad sandals in dejansko spominjajo na sandale, ki so jih nosili dedki v starih časih ali Nemci z nogavicami. Saj veste, o čem govorim, kajne? In nikoli si ne bi mislila, da bodo postali “vroča roba” ter predmet poželenja marsikatere ženske. A kot rečeno: morda nisem za.

Chanel
Vir: Pinterest
Chanel
Chanel
Chanel
Vagabond
By Walid

Prednost je, da so udobni. Po drugi strani pa poskrbijo za grobost stopala in gležnja in povrh vsega so še noro dragi. Pa ne le Chanelovi, temveč tudi ostali. Je pa tudi res, da ob vsaki sezoni moda poišče nekaj novega in drugačnega, saj smo vsi tako željni sprememb, da plavamo pred tokom in ne le z njim. Sicer nas poletje vedno preseneti in vsaj enkrat na leto se znajdemo pred čudnimi trendi. Lahko gre za lateks, Birkenstock sandale z elegantnim kompletom, morda so bili vmes tudi Crocsi, a sem jih zbrisala iz spomina, tiste čudne čevlje s peto, ki sili na ven, in še kaj bi se našlo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Marni
Tory Burch

No, v tem primeru govorimo o sandalu, ki bi ga lahko imele za plažo, a osebno ga ne bi izbrala niti za to. Morda za sprehod po vročem mestu, a že vem, da bi v kombinaciji s poletno obleko bil, vsaj na moji nogi, kot tank. In iz moje perspektive 176 centimetrov bi bil še bolj čuden. No, ampak je vse skupaj stvar okusa in morda vam bodo ti modeli celo všeč. Nič proti temu, vsak nosi, kar želi in kar mu paše. Morda bi ob tem samo dodala, da dvojni C še ni razlog za vrtoglavo ceno, če pa so materiali tako zelo preprosti in zelo poceni. A moda nam ponuja tudi to: sanje in prevare, v nas samih je, da se na koncu odločimo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Realno imaš prav. Pač grdi so. Ampak sama dajem v isto malho tudi Birkenstock, ki pa so mi lansko poletje rešile situacijo, ker so tako zelo udobne, ker stopalo včasih to tudi potrebuje. In še nekaj si jih bom priskrbela, ker moja noga uživa v njih. Crocse bi morali pa zakonsko prepovedati, če mene vprašaš. 🙂 Grdi so in iz slabih materialov.

  2. sem ze v letih, ko mi je doma cez dan na dopustu vazna komoditeta, ne bom rekla da so elegantni, so pa prakticni i udobni. Bi jih imela. Pa lepo pozdravljene drage dame in lepe poletne dni.Vam Lorella pa zahvala za prijetne in prakticne nasvete.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.