Ljubek motiv metuljčkov v modi

Potiski so letos IN, od klasičnih pik, črt pa seveda ne smemo pozabiti na živalski potisk ter tropske vzorčke, ki so kot nalašč za toplo sezono. K zanimivim detajlom pa se poda tudi potisk metuljev, ki krasi različne kose oblačil pa tudi modnih detajlov. Metuljčke tako lahko vidimo na modnih kosih za vsak dan, pa tudi za posebne priložnosti. Najbolj pogosto metuljčki krasijo T-majico na sto in en način. Največkrat so to navadne bele in metuljčki v različnih barvah od neon do pastelnih, za ljubiteljice minimalizma pa je kar nekaj modelov z enobarvnimi črnimi metuljčki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

V obliki potiska pa so lahko tudi na oblekah, te naredijo še tako enostavne kroje zanimive. Tako kot pri T majicah so barvne možnosti neskočne, metuljčki na primer zelo lepo popestrijo belo obleko, ki ni nič kaj dolgočasna. Tudi maxi krila s potiskom metuljčkov so prava paša za oči, a naj bodo ostali kosi oblačila čim bolj enostavni, da bo krilo tisti statement modni kos. Metuljčki so lahko na oblačilih veliki ali pa manjši, modni učinek pa je zagotovljen.

Palm Angels
Pull&Bear
Skeena S
Kate Spade

Metuljčki pa ne krasijo le modnih kosov, saj jih lahko najdemo tudi na področju modnih dodatkov. In letošnje leto je brez dvoma leto lasnih dodatkov kot so razne špangice, elastike in obroči. Veliko špangic pa krasijo tudi metuljčki in s pomočjo le-teh lahko ustvarite različne zanimive videze. Omislite si lahko le eno špangica, ali pa več manjših metuljčkov ter jih nosite na speto ali sproščeno pričesko. Špangice so lahko v metalnih odtenkih zlate, srebrne ali bronaste ali pa barvne. Lahko boste opazili, da so ravno manjši barviti metuljčki v laseh priljubljena izbira fashinistk, ki si upajo preizkusiti nekaj novega ter drugačnega.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Lovisa
Asos
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.