Čudovita hrvaška kolekcija Elfs

To je znamka, ki od nekdaj navdušuje, cruise kolekcija toliko bolj. Letošnja kapsulna izdaja se navdihuje po retro estetiki prejšnjega stoletja, s kančkom Mediterana in preprostostjo. Slednja se odraža v poletnih oblekah, ki so prava izbira za vroče dni. Kolekcija je pretežno monokromatska, tu in tam pa vseeno najdemo pike in tudi črte, kot priljubljen motiv te sezone. Tukaj so pastelne barve, veliko bele in številni odtenki zelene, ki postane pravi hit sezone. Poleg pletenin in vezenih oblek so izredno zanimive tudi dolge kreacije, ki so vedno ključni element pri cruise kolekcijah.

Nekaj prostora je namenjenega tudi oversize oblekam, ki delujejo zračno in udobno. Elfs ne pozabi na cvetlične in etno vezenine, ki se čudovito podajo v sredozemski ambient jadranske obale, prav tako pa bodo vrhunsko lepe tudi v dnevnih ali večernih priložnostih. Poleg tega lahko te obleke nosimo zgodaj jeseni, dodamo blazer ali pletenino, bodisi dolgo ali krajšo, in smo že pripravljene na nekoliko bolj sveže večere. Pletene obleke in črtaste majice odlično poudarijo navtični pridih poletne sezone. Od pliseja do pik, vse je zelo elegantno in na svojem mestu, kot se za cruise kolekcijo spodobi.

Eleganca in razkošnost sta rezervirani za glamurozne poletne večere in svečane priložnosti, saj čutno poudarita žensko telo. Čiste linije navdihujejo prav zaradi preprostosti in tvorijo kvačkane obleke, ki objamejo postavo in jo hkrati tudi podaljšajo. Izbirate pa jih lahko v več nežnih pastelnih barvah, značilnih za Mediteran – mint, sivka in marelica.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.