Čudovita krila z obrobo

Čas je za krila in to tista najlepša, namenjena nabolj vročim mesecem v letu. Letošnja se ponašajo predvsem z zvončasto obliko, midi ali maksi dolžino ter drobnimi, a še kako pomembnimi detajli. Slednji namreč v hipu poskrbijo, da naš poletni outfit, pa čeprav morda v še tako casual kombinaciji, deluje dodelano in super urejeno. Pravzaprav so obrobe več kot dobrodošel element skoraj na vsakem kosu trenutne sezone, a ravno krila so tista, kjer slednje dobijo prav posebno moč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lahko si omislimo srednje dolgo krilo s čipkasto obrobo, a še veliko lepši so modeli z vezenimi obrobami, ki spominjajo na etno ali podeželski stil, sploh takrat, ko posežemo po beli ali rjavi barvi, etno potisku ali vichy vzorcu. Za prav posebno obrobo skrbijo tudi poletni elementi, kot recimo školjkice in biseri, vrvi in slama, morda tudi resice, ki tokrat znova polepšajo marsikateri kos vroče sezone. Zanemariti ne gre niti klasike, kot so pikice in črte, pa tudi volančkaste obrobe, raznorazni naborki ter nenazadnje zgolj drobni, a vseeno dekorativno zadebeljeni zaključki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za piko na i takšnemu krilu ne pozabimo dodati bazično belo, laneno ali bombažno srajco, crop top ali celo ujemajoč se (pleten) top, tudi bluzico brez rokavov, medtem ko naj na nogah ne manjkajo špagarice ali vsaj udobni, minimalistični sandali, svilena rutka v laseh ter velika, pletena torba v rokah.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.