Najhitrejša in najučinkovitejša naprava IPL: od danes naprej popolnoma gladke

Ne samo zato, ker je lepa sezona pred vrati, temveč tudi zato, ker so dlake od nekdaj zelo nadležna stvar in najbrž drži, da bi vsaka izmed nas takoj podpisala za trajno odstranitev. Ko pa pride poletje, je vse jasno: kratke hlače in obleke, bikini kopalke in topi brez rokavov zahtevajo gladko kožo. Odstranjevanje dlačic s telesa mora biti učinkovito in neboleče, da te ne bi več predstavljale »težave, ki jo moramo urediti v zadnjem trenutku«. Med različnimi napravami, ki jih danes najdete na trgu, je ena še posebej učinkovita in vredna nakupa: nova Philips Lumea serije 9000 IPL s tehnologijo SenseIQ in kar 450.000 impulzi se prilagodi koži ter zagotovi po meri prilagojen tretma in hitro ter neboleče odstrani dlačice brez pordelosti in draženja. V gladki koži brez dlačic lahko tako uživate do kar 6 mesecev. 

Tehnologija ki ustreza vašemu tipu kože

Pri izbiri vsakega lepotnega izdelka moramo preveriti, ali ustreza našemu tipu kože, če želimo, da je nega pravilna, naša koža ali lasje pa kar najbolj naravni in zdravi. Enako velja tudi za druge vsakodnevne lepotne rituale, kot je na primer odstranjevanje dlačic. Neboleče odstranjevanje dlačic je postalo veliko dostopnejše in je na področju vsakodnevne nege povzročilo pravo revolucijo. O tem bi lahko veliko napisala, saj pripadam generaciji mladenk, ki je veselo odstranjevala dlake z nadležnimi in zelo bolečimi napravami, ki so na koncu poskrbele, da je bila razdražena koža že skoraj vijola barve. seveda so se od takrat časi krepko spremenili, denimo Philips Lumea serije 9000 prepozna vaš tip kože in vam priporoči popolno intenzivnost tretmaja, prilagojeno prav vam. Same torej lahko prilagodite jakost impulzov na podlagi občutljivosti kože; to pomeni, da vas nikoli ne bo zabolelo in tudi poškodb ne bo.

Več časa zase

Nov senzor SmartSkin oceni, kateri od petih ponujenih tretmajev je popoln za vašo kožo. Po prvih 4 do 5 tretmajih je treba izvesti vsaka 2 tedna, študije pa so pokazale, da so dlake zmanjšane do 92 % že po 3 tretmajih. Naslednjih 8 tretmajev je treba izvesti v razmaku od 4 do 8 tednov in po 12 tretmajih lahko pričakujete gladko kožo do kar 6 mesecev. Zdaj je torej pravi čas za postopek, ki vam bo omogočal imeti gladko in lepo kožo še pred poletjem; super se mi zdi možnost, da odstanjevanje vseh dlak odpravimo kar same doma in tako prihranimo kar nekaj dragocenega časa, ki bi ga sicer preživele pri kozmetičarki. Glede na to, da smo skozi v gibanju in časa ni prav veliko, je to odlična priložnost, da prihranimo nekaj ur in se uredimo kar same doma. Zame so to zelo dragoceni obredi, ki se jih z veseljem lotim, sploh takrat, ko so res neboleči. 

Razvita v sodelovanju z dermatologi 

Philips Lumea serije 9000 je razvita v sodelovanju z dermatologi, kar se mi zdi ključnega pomena v smislu kakovosti in kredibilnosti. Posebni dodatki so zasnovani za vsak del telesa: roke in noge, obraz, pazduhe in bikini predel in prav zaradi takšne prilagoditve lahko dlačice odstranite zelo hitro. Uporabljate jo lahko z ali brez kabla, tako da je praktična tudi za potovanja (tovrstni pripomočki so super za v prtljago in tudi same se počutimo veliko bolj samozavestne, če jih imamo zraven). Ta naprava se mi zdi odlična izbira in investicija za vse čase, ker je enostavna in učinkovita, hkrati omogoča vrhunske in dolgotrajne rezultate, ki si jih vse želimo. Toplo priporočam.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.