Odlično usklajeni stil Williama in Kate

Lahko sta nam simpatična ali ne, ampak nekaj drži kot pribito: William in Kate sta vedno super usklajena in zelo elegantna na rdečih preprogah ter javnih prireditvah. Pravzaprav še več: tudi v prostem času delujeta povsem družinsko in zelo harmonično, kar mi je všeč. Malce mi je žal, da se v zadnjih mesecih toliko govori o kraljevi družini predvsem v negativnem tonu in raje bi videla, če vojne med Anglijo in Ameriko ne bi bilo, a kot veste sem tukaj zato, da pišem o modi, zato preslišim vse ostalo in se, še enkrat, osredotočim na obleke. Moram reči, da ima Kate brezhibno postavo, zato karkoli obleče, deluje, kot bi bila že kraljica. Od dolgih do koktajl oblek, na njej je vse vrhunsko.

Foto: Getty – Kate v obleki Matthew Williamson
Foto: Getty – Kate v obleki Oscar de la Renta
Foto: Getty – Kate v obleki Temperley London
Foto: Getty – Kate v obleki Jenny Packham
Foto: Getty – Kate v obleki Jenny Packham

William ohranja tradicionalno, sofisticirano eleganco, Kate pa se zna zelo dobro poigrati z barvami in dolžinami. Med njenimi najljubšimi oblikovalci je Angležinja Jenny Peckham, ki se že vrsto let ukvarja z večerno modo in poročnimi oblekami. Vse, kar naredi, je spektakularno in Kate odlično nosi njene kreacije. Prav tako obožuje Alexandra McQueena (najbrž drži, da ima v omari vse njegove plašče). Kljub vsemu deluje Kate dokaj preprosta, kar je njena vrlina, saj enako nosi Givenchyjevo obleko in Zarine sandale.

Foto: Getty – Kate v obleki Jenny Packham
Foto: Getty – Kate v obleki Roland Mouret
Foto: Getty – Kate v obleki Alexander McQueen
Foto: Getty – Kate v obleki Alexander McQueen
Foto: Getty – Kate v obleki Alexander McQueen

Seveda lahko ženske z modo veliko več eksperimentiramo; medtem ko ima Kate na sebi vedno nekaj novega, je William v tradicionalnem kompletu, ki je sicer žameten ali volnen, iz satena ali bombažen, a kroj ostaja povsem isti. Nič zato: skupaj sta res popolna.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Njuna stilistka je že dlje časa Natasha Archer, ki skrbi za vsako podrobnost garderobe in videza. Močno dvomim, da bi se sama tako oblekla. Njun osebni stil zagotovo ni, samo brand, ki ju morata promovirati za javnost.

  2. Zdi se, da ji je Alexander McQueen pisan na kožo. Že od poroke naprej. Določene kose zna nositi samo ona. Mislim pa, da bi bilo že skoraj neverjetno, da taka oseba ne bi imela osebnega stilista. In če je to Natasha Archer, še toliko bolje. Ta ženska res obvlada svoj posel!

    1. Meni je čudovita in ima super stil! Glede stilistke je tako: vedno si ti tisti, ki potrdi in poveš, kaj bi rad. Če Kate ne bi imela stila, bi najbrž nosila tudi druge obleke in bi zaznali, da je le obešalnik. Natasha je super, ampak obleke imajo dušo zaradi Kate. Vedno gre za sinergijo 🙂

      1. Bolj se ne bi mogla strinjati. Če nimaš stila, ga pač nimaš. S stilistom ali brez njega. No, Kate ima stil. In ga absolutno izžareva.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.