Čudovita Lady Kitty, odlična Dolce&Gabbana ter sanjska poroka

Dolce&Gabbana me znata vedno zelo presenetiti. Včasih imam občutek, da so njune obleke za katalog in modno pisto, a težje za realno življenje, takoj za tem pa znata ustvariti tako neverjetne umetnine, da ostanem brez sape. Te dni je veliko govora o Lady Kitty Spencer, nečakinji princese Diane, ki se je poročila s pravim modnim mogotcem, Michaelom Lewisom. Naj omenim, da je gospod starejši za 32 let in, kot so mnogi opazili, je tudi pet let starejši od njenega očeta. A pustimo zdaj “detajle”, saj je, kot vemo, ljubezen slepa (ok, malo se šalim) in se osredotočimo na kar pet poročnih oblek, ki jih je Kitty nosila v Rimu.

Lady Kitty na svoji poroki
Lady Kitty na svoji poroki
Lady Kitty na svoji poroki
Villa Aldobrandini – sanjska lokacija poroke
Foto: Instagram

Poroka je bila namreč italijanski dogodek leta, razkošna, z zelo lepimi in elegantnimi ljudmi, ognjemetom in hrano da te kap. Če ob vsem tem dodam še Domenica in Stefana, no, potem si lahko predstavljate, kako je bilo vse skupaj že skoraj nerealno.  Na razkošni slovesnosti v graščini Villa Aldobrandini z razgledom na Rim, to je namreč ena izmed najlepših vil v Italiji, seveda nabita z zgodovino (rodila se je leta 1500), je Kitty blestela. Ker kot Angležinja obožuje rože, jih je bilo povsod, tudi na kreacijah, ki so bile narejene le zanjo, iz linije Atelier. Gre torej za visoko modo, ki v resnici sploh nima cen, ker je vsaka obleka kot umetnost.

Lady Kitty Spencer, delala je tudi kot manekenka
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Lady Kitty Spencer na poroki Harryja in Meghan – tudi za to priložnost je nosila zeleno obleko Dolce&Gabbana, ki je pritegnila veliko pozornosti.

Novica o zaroki z direktorjem skupine Foschini je v medije prišla januarja lani, le šest mesecev po tem, ko sta se v Hamptonsu prvič javno pojavila kot par. Poroka naj bi se zgodila že lani, a je bila zaradi Covida prestavljena. Morda se Kitty spomnite na poroki Harryja z Meghan Markle, kjer se je pojavila v zeleni kreaciji Dolce & Gabbana, bila je res čudovita in po svoje podobna Lady Diani. Tridesetletnica se je za svojega bodočega moža pred poroko spreobrnila v judovsko vero.

Gostje so spali v Hotelu de la Ville v Rimu, ob prihodu je vsak prejel torbo z napisom Baci – Poljubi – notri pa polno dobrot in pozornosti, ki sta ju izbrala zanj ženin in nevesta. Vse ostalo je kar steklo in prisotni pravijo, da je bila ta poroka najlepša doslej. No, v resnici je prav vsaka po svoje lepa, a je treba priznati, da je Kitty čudovita. Zdaj lahko le upamo, da bo tudi srečna!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.