Modne ideje z leopardjim potiskom

Ponovno je govora o brezčasnih potiskih in takoj za karo vzorcem je tu leopardji, ki je zaželen pri različnih generacijah po vsem svetu. Ta je zaživel tudi to toplo sezono, modni strokovnjaki pa napovedujejo, da se bo njegova priljubljenost le še stopnjevala jeseni in pozimi. Med modnimi kosi stavite na midi ali maxi krilo v svilenem materialu. Tega boste nosile v poletnem času s lahkotnimi topi in jeseni s pletenimi puloverji ali pa športnimi. Če ste raje v hlačah pa si omislite hlače v leopardjem potisku, ne sledite trendom kar zadeva kroj in si omislite model, ki vam najbolje pristaja na tip postave.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Srajce so tisti must have kos, ki ne sme manjkati. Svojo garderobo pa začinite srajco s potiskom leoparda. Ta zelo lepo pristaja na jeans hlače ali pa v drugem nevtralnemu odtenku. Ko si boste omislili takšen outfit pa pazite, da bodo ostali modni kosi bolj preprosti in, da bo srajca zasijala v najlepši luči. Edena izmed najbolj vsestranskih pa je obleka, ki vam bo služila vsakič, ko ne boste vedeli kaj obleči, skombinirajte jo v poletni sezoni s sandali, jeseni pa z navadnimi športnimi enobarvnimi copati.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pozimi bo kraljeval plašč z leopardjim potiskom in morda se vam mrzle temperature zdijo še zelo daleč, vendar lahko na različnih popustih zasledite tudi takšne kose in se jih splača že sedaj kupiti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja
  1. Hvala za lepe nasvete in slike!
    Moja mama (če bi še bila med nami +20.11.2020), rojena 21.2.1921, bi ob pogledu na te fotografije in stajlinge menda od veselja zasijala. – v mladosti je rada nosil in je bil že modern ta vzorec. Sedaj se ga jaz razveselim z nostalgijo …..
    HVALA!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.