Čudovite poletne kite

Iz dneva v dan glasneje trkamo na vrata poletja, v resnici pa smo vanj vstopile že v majskih dneh. Čaka nas veliko lepega, sploh tudi letos presunljivi plažni outfiti in vse, kar diši po soncu in morju. Vročim dnem se prilagajajo ne le stajling zgodbe, temveč tudi naš make-up ali bolje rečeno pomanjkanje le-tega, naši nohti in nenazadnje tudi naše pričeske. Slednje bodo seveda kar se da naravne in razmršene, predvsem pa bomo prav zaradi visokih temperatur in praktičnosti znova prisegle na spete lase. Med njimi lahko v prvo vrsto postavimo kar čope in fige, tako za njimi pa jim sledijo tudi kite.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Spleteni lasje v kito so zagotovo eden od najbolj sanjavih, mladostnih lookov, ki se ga rade poslužujejo tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. Tudi tu se pozna vpliv retro stila, kar v tem primeru pomeni veliko drobnih kitk, spletenih iz sprednjih las, lahko dodamo tudi kitko kot dekoracijo sicer spuščenim lasem, popularne pa ostajajo tudi tiste, pletene tesno ob lasišču, torej ribja kost.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Seveda najlepše poletne kite ostajajo tiste preproste, napol zrahljane, kot bi jih spletle v naglici in brez pretiranega popravljanja in urejanja. Znova so zmagovalne kombinacije z schruncie elastiko in še veliko bolj z dodatkom svilene rutke, kratke ali super dolge, a vsekakor potiskane.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.