Kombinezon za največjo eleganco

Jaz ga obožujem in ko zagledam kombinezon na zvezdnicah, sploh če gre za kakšno lepo, svečano prireditev, večkrat pomislim, da ga premalo nosim. Super je s supergami, prav tako je lep z nizkimi sandali ali petami in vedno poskrbi za odlično mero elegance. Če je v polni barvi, bodisi svetli ali temni, je potem res sinonim za sofisticirano modo. V letošnjem poletju jih je kar nekaj, tudi z rožami, delujejo prav lahkotno in primerno za na dopust. Poskrbite, da je vedno prepasan, ker žensko telo mora imeti svojo obliko, sploh kombinezon mora imeti pas, ki je lahko kontrasten ali pa iz istega materiala. Ker je zdaj sezona porok, je to super izbira za takšno pomembno priložnost.

Foto: Elie Saab
Foto: Getty

Če si želite nekaj ekstra, potem lahko stavite na plisirano tkanino, ki vedno deluje zelo razkošno, ali pa na kombinezon, ki je posut z bleščicami. Sploh ta je zelo primeren za nekaj super pomembnega, poletnega in seksi, saj ima kombinezon tudi to prednost: nas naredi seksi. Pazite na obliko: nikoli ne sme biti preveč oprijet, ker se ne boste počutile udobno, po drugi strani pa bo preveč pokazal in nakazal obline, zato hitro izgubimo eleganco. Izberite raje nekaj rahlo ohlapnega, sploh v spodnjem delu, tako da je korak svoboden. In pazite na predel pri trebuhu, tudi tukaj mora biti blago dovolj elastično, da vas ne ovira.

Če ste v dvomu, izberite črnega: je pravi must have za vse priložnosti. Jeseni mu dodate blazer in ga boste še dolgo nosile.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.