Čudovite špagarice Castañer tudi letos jemljejo dih

Zdaj jih že poznate, saj sem o njih večkrat pisala. Najbrž je tako, da so špagarice Castañer najbolj slavne na svetu, deloma tudi zato, ker jih nosijo princese. Ker imam doma svoje, naj povem, da so 100 % udobne in res dobro narejene, zato je malo višja cena dober kompromis za to, da se na koncu poletja ne uničijo. Pri špagaricah je namreč tako, da nimajo večnega življenja, prvi dež jih spravi v norišnico z nami vred in jih je treba zato nekoliko bolj čuvati. Castañer ima na tem področju res dolgoletno tradicijo, zato gre za modele, ki niso le modni, temveč tudi vrhunsko narejeni.

Barve poletne sezone so lepe, elegantne in za vse priložnosti. Ponovno je bež barva na prestolu, a tukaj so tudi pastelni toni in različne pete: nizke, srednje ter visoke in polne tako, kot smo že vajeni. Določeni modeli se ponavljajo, ker so pri njih prava klasika, drugih pa še nismo spoznale. Širok nabor ponuja tudi odprte špagarice, trakove in pol sandale na mrežo, ki so vedno narejeni iz naravnih materialov.

Špagarice kombiniramo z vsem, od kratkih hlač do kavbojk, od kostimov do čudovitih poletnih oblek. Te pridejo do izraza takrat, ko se odločimo za bombaž in naravne materiale, kot sta lan in svila. S pomočjo te res lepe obutve lahko nadgradimo stil in popolnoma spremenimo podobo. Še vedno pa drži, da špagarice niso za vse: če imate zelo široko nogo, potem boste v njih težko hodile. Ker so bombažne, je tako, da rahlo izgubijo formo, kar pomeni, da je nujno potrebno nositi pravo številko, da potem ne bo čudne hoje in bolečih gležnjev.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.