Modna ogrinjala za muhasto pomlad

Vreme nam je te dni postreglo s pravo ledeno klofuto in tako znova dokazalo, da je prehodna sezona še kako muhasta in nepredvidljiva. Pred nekaj dnevi so nas sončni žarki že nagajivo vabili h lahkotnejšim outfitom, še včeraj sem lahko pri posameznikih na ulici opazila pogum v kratkih rokavih, celo kratkih hlačah, prav ta hip pa me skozi okno veselo pozdravljajo debele snežinke. Vsekakor je tako bistvenega pomena tudi pri oblačenju ohraniti trezno glavo ter razmišljati o vseh možnih preobratih. Torej, sistem stajlingov po vzoru čebule ostaja, plastenje kosov, tako spomladansko-poletnih kot jesensko-zimskih pa je bistveno za nas.

Pinterest

Poleg tanjših jaken, debelih jop in dolgih trenčev so še kako dobra naložba tudi raznorazna ogrinjala, ki nudijo obilico udobja in praktičnosti, so izredno kompatibilna s številnimi dnevnimi in celo večernimi outfiti, nenazadnje pa že povsem navadnemu looku podarijo kanček elegance in prefinjenosti. Izredno lepa so tudi to pomlad predvsem tista pletena (odejna oziroma blanket) ogrinjala, kjer so tokrat v modi svetli, nežni in nevtralni toni, nekoliko več vpadljivosti nudijo pastelni odtenki rumene, pink, vijola, modre in zelene, seveda pa ne moremo zgrešiti niti z bazičnimi, kot so črna, bela, siva in (dodajmo tu še) rjava. Seveda si prav posebno mesto med slednjimi zaslužijo tudi ogrinjala z vzorci, to pomlad pa so sploh aktualni etno potiski, logo printi ter nekoliko manj tudi živalski vzorci.

Vir: MyTheresa.com
Vir: MyTheresa.com

Poleg toplejših pa so tokrat must have tudi lahkotnejša ogrinjala, ki navdih jemljejo od razkošnih rutk oziroma gre v resnici za tiste maksi velikosti svilenih, lanenih ali kakih drugih poletnih rut. Tu vsekakor prevladujejo vzorci, ki vedno znova spominjajo na retro podobo, sploh takrat, ko jih kombiniramo s širokimi hlačnicami in vezenimi topi, ljubkimi oblekami z naborki in/ali kostimi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.