Čudovite Zarine bluze

Pred kratkim sem se odpravila v Zaro in bila očarana nad novo kolekcijo bluz. O tem kosu pišem veliko in prav gotovo drži, da je v moji omari veliko bluz, saj menim, da tvorijo dober stil. Zato sem se z veseljem ustavila in pogledala ponudbo. Čipke, prosojnost, pike, bela in črna, pa tudi druge barve … Ponudba je bila res pestra in raznolika.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Pri Zari je prav gotovo tako, da materiali niso ravno vrhunski, a to je že znano. Trendi so pri njih na samem vrhu, zato v njihovih trgovinah najdemo stvari, ki so trenutno zelo v modi in so lahko prav tako “trenutni” nakup. Izjema je bombaž, ker je dober in trpežen, kar seveda velja tudi za bombažne bluze. Prosojnosti in čipke pa so iz sintetičnega materiala, ki je največkrat neraztegljiv. Moj nasvet je, da nabavite številko večjo, saj drugače šivi ne bodo dolgo zdržali.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

V novi Zarini kolekciji ne bo ogromno barv, saj se vse precej vrti okoli bele in črne, a kljub temu lahko najdete kose, ki tvorijo dober stil in jih boste nosile s kavbojkami ali elegantnejšimi hlačami. Med spodnjimi deli je precej umetnega usnja, ki postaja pravi trend: cropped hlače, bermuda hlače, plisirana ali midi krila z visokim pasom. Vsi omenjeni kosi so res super izbira k bluzi.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Prepričana sem, da belo bluzo že imate, morda pa pogrešate kaj bolj posebnega in originalnega, kot so Zarine bluze z napihnjenimi rokavi. No, vsekakor je za pogledat!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.