Lepi kostimi tokrat z zelo širokimi hlačami

Vse bližje se nagibamo novi sezoni in s tem tudi novim modnim trendom, a dejstvo ostaja eno – v sam vrh priljubljenosti bodo tudi tokrat spadali kostimi. Znova bodo našo garderobo popestrile predvsem njihove čudovite barve, v bledih odtenkih vijolične, modre in zelene, medtem ko je že danes povsem jasno, da bodo smernice tudi v nadaljevanju narekovale zgledovanje po preteklosti, torej kroje v stilu preteklih 80. in 90. Skoraj obvezno je torej v svoj domači nabor dodati vsaj en barvit, razgiban in predvsem zanimiv kostim, ki naj letos nosi poudarek tudi na zelo širokem modelu hlačnic.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Velik hit zagotovo ostajajo enobarvni primerki, kjer tokrat ne izpustimo nežnih, pastelnih odtenkov že prej omenjenih modre in zelene, pa tudi pink in rumene, modne ostajajo neštete rjave, vsekakor pa ne bomo zgrešili niti s klasikami v sivi, črni, beli ali nude. Pri suknjiču pazimo, da ta ostaja v mejah elegantnega, torej da se lepo prilega našim ramenom in pasu, medtem ko si lahko pri obliki hlač privoščimo precej več drznosti, tako v smislu širine in dolžine, kot tudi v smislu višine pasu. Se spomnite, kako smo široke hlače nosile pred leti ali celo desetletji? Do tal, da so pokrivale skoraj ves čevelj ter včasih že skoraj  delovale kot dolgo krilo. No, slednje naj nam nekako predstavlja merilo pri trenutnem izboru kostimov, v kolikor pa si upamo še več, dodajmo tudi retro pete ali odštekan trenč.

Racil
Rokh
De La Vali
Jacquemus
Gucci

Prav posebno mesto med kostimi ali posamično so si v tej sezoni že izborili telovniki in brezrokavniki, ki jim bo pomlad nedvomno izredno naklonjena. Pravzaprav je to kos, ki ga lahko zelo lepo nosimo v družbi širokih hlač, lahko pa stavimo kar na celoten uradni look ter izberemo komplet kostim, h kateremu verjetno ne moremo obuti drugega kot salonarje v špico ali vsaj minimalistične sandale.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.