Čudoviti darilni seti za lepoto

Razmišljam, da bi moral biti božič kar večkrat na leto, zato, da bi se lepotna industrija večkrat spomnila na lepotne sete! Jaz jih obožujem in če sem si pred kratkim privoščila super set z make-upom moje priljubljene Estee Lauder ter adventni koledar Essence, ki je šel k Sofii, vam danes predstavljam nekaj prav za nas in za nego zrele kože. O kozmetiki Bioeffect sem že večkrat pisala in lahko samo ponovno rečem, da ostaja ena izmed mojih najbolj priljubljenih. Ko sem jo prvič testirala, so mi rekli, da bom takoj opazila razliko in res ni razočarala. Vem, da je dražja, a po drugi strani so potrebne zelo majhne količine, sama pa vem, da je bolje imeti dobro kremo in masko, za kateri morda odšteješ malo več denarja, kot pa nekaj slabega, kar res ne koristi. Povrh vsega naredi gravitacija svoje, zato je kar dobro, da jo vsaj malo upočasnimo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Bioeffect kozmetika temelji na rastnem aktivatorju EGF, katerega naloga je v koži spodbuditi samoobnovitene procese. Bioeffect je prva blagovna znamka na svetu, ki vsebuje človeku lasten EGF, proizveden v rastlini. Rezultati učinkovitosti izdelkov Bioeffect so dokazani z neodvisnimi kliničnimi testiranji, ki so jih vodili svetovno priznani dermatologi. Prvi izdelek iz linije, svetovno znani Bioeffect Egf Serum, izboljša videz in ten kože, jo vlaži in popravlja učinke staranja kože ter ustvarja občutek sproščenosti in lepote. Že po štirih tednih redne uporabe, samo od dveh do štirih kapljic dnevno, se pokaže očitno izboljšanje stanja kože, ki postane bolj gladka in sijoča, gubice in gube pa manj izrazite.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Znamka ponuja tri različne sete, težko svetujem, kateri je boljši, saj so vsi koristni in potrebni za lepo kožo.

  • Bioeffect total rejuvenation darilni set 2020Vsebuje tri različne tipe celičnih aktivatorjev, ki se naravno nahajajo v človeškem telesu, pridobljenih iz rastline, in od katerih ima vsak svojo specifično vlogo v biologiji kože. V setu najdete še njihovo čudovito vlažilno masko za globoko hidracijo.
  • Bioeffect power duo darilni set 2020: Vsebuje EGF – koži lasten celični aktivator, ki stimulira obnovo celic kože,  ji vrača njen naravni sijaj in mladosten videz. V setu je tudi EGF serum za oči, z močno formulo proti staranju.
  • Bioeffect EGF serum darilni set 2020: Vsebuje EGF serum, EGF esenco za obraz, za mehko, hidrirano kožo zdravega videza. Je kombinacija vlažilca, tonika in seruma. Tretji produkt je serum proti staranju, ki je namenjen zaščiti kože čez dan. Kožo učvrsti, pomladi, ji povrne mladosten sijaj, zmanjša pojav gub in gubic ter pojav pigmentacije.
Foto: Zen
Foto: Zen

Bleščeča koža, povrnjen sijaj, preko 30 % zmanjšanje gub, bistveno upočasnjen proces staranja kože. O tem bi lahko še pisala in pisala, a kot same veste, pri negi je tako, da jo mora prav vsak posameznik preizkusiti sam.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.