Za vse ljubiteljice Chanela N°5

Ko so prazniki pred vrati, se vedno veselim vseh lepotnih kompletov in novih dišav, ki naj bi poskrbele za popestritev (pa tudi za seksi noto) prazničnega obdobja. In ker smo letos vsi bolj ali manj doma, se mi zdi še bolj pomembno, da si same pričaramo lepo vzdušje. Jaz se vsekakor ne bom pustila motiti, jelke se močno veselim, prav tako lučk in dobrot, ki jih bom pripravila doma. Hkrati razmišljam o darilih in Chanel je vedno na top listi; pred leti sem ponovno odkrila čarobnost Chanela N°5, ko sem ga našla v mamini omarici in si ga veselo privoščila. Vonj me je dobesedno omamil in res je: je večen.

The 5 essentials Chanel N°5

Ravno za praznike je Chanel postavil na trg čudovito kolekcijo must have izdelkov z istim vonjem. Na takšen način pariška modna hiša praznuje lepoto in večnost vonja, ki je omamili in prepričal ženske po vsem svetu. Prav lepo se je odeti v dišeči oblaček, ki govori o sofisticiranosti, prefinjenosti ter o tem, kako moramo prav vsak dan slaviti lepoto in našo ženstvenost. Kolekcija vsebuje tekoče milo za tuširanje, losjon za telo, kremo za telo, deodorant in parfum za lase. Kot vidite gre za zelo sofisticirane izdelke, ki nas bodo prav pobožali po duši. In morda je to tudi namig za božično darilo: zase, prijateljico, hčerko, mamo. Slavimo ženske vedno in povsod!

ESSENTIEL N°1 The Shower Gel
ESSENTIEL N°2 The Body Lotion
ESSENTIEL N°3 The Body Cream
ESSENTIEL N°4 The Deodorant
ESSENTIEL N°5 The Hair Mist

Naj še dodam, da je tudi embalaža prava paša za oči in vedno gre za izdelke, ki so v naši kopalnici preprosto lepi, prav škoda, če so zaprti v omarici.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Kot ljubiteljica parfumov, ga imam, ker je klasika med dišavami. Kulten, čeprav ga le redko uporabim. Moj najljubši Chanelov – je Gabrielle Chanel.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.