Lepe rokavice za odličen stil

Prihaja njihova sezona in ko bo zima pokazala zobe, bo že tako, da bodo rokavice še kako prišle prav. Jaz jih imam zelo rada in všeč mi je, ko jih lahko kombiniram s šali in kapami. Ta trojica se mi od nekdaj zdi zelo zanimiva in, z malo dobrega okusa, lahko poskrbi za čudovite modne preobrate. Medtem ko za plašč ali jakno, bundo ali trenč potrebujemo malo več financ, so rokavice vsekakor bolj dosegljive in kar dobro je, če imamo doma nekaj različnih parov.

Portolano via Netaporter
Johnstons of ElginWoven via Netaporter
Portolano via Netaporter
Agnelle via Netaporter
Portolano via Netaporter
Gucci via Netaporter

Letos so v modi tudi usnjene, ki morda niso tako tople kot volnene ali tiste, ki so dobro podložene, so pa zelo elegantne. Lepe so v daljši različici, saj jih nosimo s plašči in jaknami s tričetrtinskimi rokavi. Tako tudi rokavice pridejo dobro do izraza. Če pa ste za komplete, toliko bolje; v tem primeru stavite na barvo, ki ni enaka kot plašč, seveda pa mora biti skladna. Zelo lepa izjema so rdeče, ki je prava barva za božični čas in za to, da popestrite denimo črno jakno. Ne morem mimo rokavic z živalskim potiskom, vrhunska izbira za vse, predvsem za kameljo barvo in črno, dodajte rdečo šminko in boste popolne.

Johnstons of ElginWoven via Netaporter
Johnstons of ElginWoven via Netaporter
Loro Piana via Netaporter
Agnelle via Netaporter
Dries van Noten via Netaporter
Fendi via Netaporter

Obrobe iz umetnega krzna so še ena zanimiva izbira, ki deluje elegantno in večno; obroba je lahko tudi kontrastna, denimo črne rokavice z belo obrobo in obratno. Le poigrajte se tudi s pentljami, bleščicami, čipko in drugimi aplikacijami. Kot nasvet lahko povem še to: marsikdaj izberemo rokavice prav slučajno in na volno ter kvaliteto niti ne gledamo. Dobre rokavice znajo trajati kar dolgo in če jih negujete in čuvate, bodo dolgo tudi modne.

Johnstons of ElginWoven via Netaporter
Gucci via Netaporter
Valentino via Netaporter
Gucci via Netaporter
Saint Laurent via Netaporter

Ne pozabite, da so majhne stvari in detajli tisti, ki vedno poskrbijo za dober stil.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella, prav moras se zaljubni v modni kos, o katerem pisete… , tokrat so to rokavicke…, jazbsem jih danes ze nosila, lepo in seksi pa se mi zdi tudi kombinacija rokavic z lepim klobukom, hvala za carobne modne prispevke

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.