Čudoviti dodatki za lase

Mišljeni so predvsem za lepe neveste, a prav gotovo ne le zanj. Dodatki za lase nam sploh poleti pridejo zelo prav in če si podnevi privoščimo preprost čop, figo ali kito, zvečer pridejo v poštev nekoliko bolj glamurozni in originalni dodatki, s katerimi spnemo lase, hkrati pa ustvarimo izvirne pričeske. Glavnički, obroči, tiare, bogate elastike, sponke: od perlic do pentelj, od kristalov do klobukov in mrežic, letošnja moda je zelo razigrana in super šik.

Dodatke za lase si lahko omislimo vedno, ne le v primeru dolgih las. Pravzaprav vsaka glava premore lep dodatek, tako kot vsaka obleka premore obroč za lase ali pač nekaj, kar lahko obogati našo pričesko. Če imamo na glavi nekaj zelo razkošnega, seveda pazimo na nakit, saj je lasni dodatek v resnici del nakita, zato je kar dobro, če ne pretiravamo. A vse je lahko na svojem mestu, z majhno mero dobrega okusa in občutkom za kose, ki so super ob dolgi, večerni obleki ali takrat, ko se odpravimo v mesto in že vemo, da bodo temperature zelo visoke.

Super so glavnički, ki so jih nosile naše babice v preteklosti in na katere marsikdaj pozabimo. Prav tako imajo svojo vlogo bogate elastike s pentljo, ki vedno tvorijo dobre kombinacije. Za neveste pa so novost klobuki z mrežo ali brez, ki zaščitijo pred soncem, dopolnjujejo obleko, hkrati pa omogočajo skrivnosten pogled, kar je vedno zelo lepo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.