Pandora tudi za hišne ljubljenčke

Če imate doma žival, potem prav gotovo veste, kako je s tem: ne le, da gre za ljufbezen na prvi pogled, temveč za eno izmed največjih ljubezni na svetu. Kot lastnica kužka in nekdanja lastnica muc lahko samo rečem, da je pristno veselje živali, ko prideš domov, nekaj neopisljivega. Najbrž je tako, da gre za komunikacijo na drugačni ravni, ker žival težko zameri, nikoli ni slabe volje in te zna na svoj način vedno potolažiti, prav brez besed in marsikdaj veliko bolj, kot človeško bitje.

Tudi Pandora, znana po nakitu in pri nas zelo priljubljena, slavi to ljubezen in je zdaj postavila na trg novo linijo dodatkov za nas in naše hišne ljubljenčke. V liniji najdemo vse in še več: od ovratnic do zapestnic, od obeskov za nas in za kužka ali mačko, uhanov, obeskov za ključe in prstanov. Bogata linija povezuje ljubezen med nami in živalmi, hkrati pa ponuja kar nekaj izdelkov, ki so seveda idealni za darilo. Lepe oblike, barviti kamni in usnjene ovratnice s tačko ali kostjo postavljajo piko na i in zelo lepo zaključujejo novo kolekcijo.

Ne dvomim, da bo tudi ta kolekcija super uspešna!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.