Prikupne manikire za poudarek poletno zagorelih rok

Vroča sezona nam je letos resnično postregla s tistimi dolgimi, pravimi poletnimi tedni, kjer so bistvene predvsem kombinacije mini in lahkotnih oblačil. Zraven so seveda obvezni tudi udobni in nosljivi sandali, velika torba ter številni dodatki, kot so svilena rutka, scrunchie elastike, sponke za lase, sončna očala ter pokrivala, ki poskrbijo, da nam ni prevroče ter še pomembneje, da smo zavarovani pred nevarnimi sončnimi žarki. Slednje postaja iz leta v leto pomembneje, česar se zaveda vse več generacij in vse več modnih in lepotnih hiš, a vendar hkrati ostajamo ljubiteljice zagorele polti, pa čeprav to dosežemo umetno, torej s samoporjavitveno kozmetiko. K temu, da bo naša podoba, predvsem pa da bodo naše roke in noge delovale še bolj rjave, tudi letos pripomorejo prikupne, pisane manikire, dobrodošle za ženske, ki ljubijo barvitost.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat ne moremo mimo poslikav, tako tistih abstraktnih kot tistih ljubkih, predvsem pa je pomembno poudariti, da se, tako kot večina naših trenutnih outfitov, tudi te zgledujejo po retro stilu, predvsem po preteklih devetdesetih in dvatisočih. Tu so torej vzorčki rožic in pikic, vijuge in črte, asimetrija in zanimive podobe poletja, še vedno pa zaželeni ostajajo tudi ombre nohti ter barvne konice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med odtenki se mnoge poslužujejo trenutno popularnih intenzivnih tonov vijolične, modre, zelene in rumene, oranžne in pink, bolj kot samostojne pa so to poletje popularne kombinacije dveh ali treh barv. Seveda ne bomo zgrešile niti z nevtralnimi in nekoliko bolj umirjenimi manikirami, a vendar bodo slednje zagorelost rok poudarile nekoliko manj, zato si v tem primeru lahko omislimo tudi veliko bele in pastelnih tonov.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.