Da bo v vodi še bolj veselo in razigrano

Prepričana sem, da nam ta hip že vsem po mislih krožijo le še slike morja, bazena, plaže in osvežujoče vode, zagorelih teles in mode, ki se vsemu naštetemu prelepo poda. Morda bodo počitnice za večino od nas letos nekoliko drugačne, vsekakor tudi močno prikrojene, a nič zato, zabavo in lepe trenutke si lahko v resnici pričaramo skoraj povsod, važno je le to, da smo v pravi družbi. Veliko pa zadnja leta pripomorejo tudi številne igre in plažni dodatki, kjer domišljiji resnično ni več meja. Pravi bum že nekaj let zapovrstjo dosegajo ravno napihljive blazine, ki še zdaleč niso več le dodatek za poležavanje na vodi, temveč so to pravi mali (ali bolje rečeno zelo veliki) modni dodatki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre namreč za oblike in podobe, ki jih včasih sploh ne bi pričakovali, so pa zagotovo zelo dobrodošla zabava na vsaki plaži. Voda, pa naj bo bazen ali morje, je torej polna napihljivih imitacij labodov in flamingov, zelo elegantne so na primer steklenice penine in glitter školjke, za smeh pa vsekakor poskrbijo kosi pizze, ameriški “donut” krofi in podobni elementi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je tudi dober pripomoček pri sončenju, vendar pozor, saj nas bo ravno na vodi opeklo še hitreje in močneje, kot sicer. Če torej načrtujete dopust v družbi otrok, prijateljev ali partnerja, potem je to zagotovo del must have poletne opreme, tako za najmlajše kot tiste mlade po duši. Napihljive blazine pa so lahko nenazadnje tudi pametna in vse popularnejša izbira pri postrežbi, saj lahko prave oblike služijo kot pladenj na vodi. Ah, le kaj je lahko še boljše od tega. 😉

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.