Debela in topla midi krila

Jesen dobiva tisto pravo, magično in predvsem barvito podobo, z njo pa se iz tedna v teden nižajo tudi zunanje temperature. Misel na lahkotne, poletno obarvane kose ostaja za nami in vse močnejša je želja po topli, mehki in udobni garderobi. Naslednji meseci bodo zato povsem prežeti s pleteninami in vsem, kar diši po volnenem. Ta pa se ne bo našla zgolj pri puloverjih in pulijih, hlačah in plaščih, temveč bomo še kako z veseljem nadele tudi debelo, prijetno krilo.

Pinterest
Pinterest

Predvsem bomo te mesece hladne sezone znova stavile na midi, torej srednje dolžine, ki nekako zagotavljajo dovolj elegance, kanček razkritih nog ter hkrati odlično dopolnilo škornjem. Izredno IN seveda ostajajo tudi mini krila, a vsekakor je ob nizkih, zimskih temperaturah to izbira pogumnejših. Odlično se obnesejo plise modeli, ki s svojo nabranostjo oziroma nagubanostjo nudijo še več debeline blaga, ki nas lepo greje. Prav tako prelepa so pencil krila, ravna ali krojena na A, nenazadnje pa so super laskava tudi vsa zvončasto krojena volnena krila, kjer se večkrat pojavlja oprijet model v zgornjem ter široko valovita oblika v spodnjem, končnem delu (poznana kot mermaid ali trumpet krila).

Pinterest
Pinterest

In kaj nositi z debelim, zimskim krilom? Vsekakor veliko pletenin, sploh tanke pulije z blazerjem ter široke puloverje s srajco. Ne pozabimo seveda na najlonke, pa tudi na vso modno obutev te hladne sezone, sploh loafer in mary jane čevlje, gležnjarje ter must have elegantne škornje v črni, rjavi, nude ali celo beli, rdeči ali zeleni.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.