Delavnica z mano

Drage moje, že nekaj časa predavam o modi, a če napišem, da gre le za predavanje o modi, povem premalo. Prej bi rekla, da gre za žensko druženje, ki postaja vse bolj zanimivo, obiskano in veselo. Ni skrivnost, da me ženska energija vsak dan znova očara, prav tako ni skrivnost, da ste prav ve, ženske, vir moje kreativnosti. Če vse skupaj pomešam s psihologijo, ki je ena izmed mojih strasti (morda ravno tako močna, kot je moda), dobim eksploziven koktajl, ki ga želim deliti z vami.

Vir: Pinterest

19. junija ob 15.00 bom v Ljubljani izvedla delavnico na temo, kako se počutiti dobro, seveda s pomočjo mode, a tudi s pomočjo pozitivnega razmišljanja, kako najbolje organizirati sebe, družino, službo in prosti čas, kako ujeti najlepše barve, tiste, ki poskrbijo, da smo zelo lepe in nas pobožajo po duši. Kako poznati trende in hkrati izbrati samo obleke, ki so dejansko za nas, kako dobro varčevati, imeti pospravljeno omaro in si zvečer nujno privoščiti dobro knjigo. In katere so te knjige? Moj seznam je kar dolg, zato bomo skupaj pogledale, katere so najboljše knjige za ženske, tiste, ki jih lahko bereš le tu in tam, saj niti ne boš izgubila, tiste, ki vedno dvignejo moralo. In seveda bomo pogledale kateri so kosi, ki  jih morate nujno imeti, videle jih bomo v živo, kombinirale bomo različne stile in se poigrale tudi z vašo garderobno omaro, kajti, saj veste, včasih lahko dodamo samo dobre uhane, pas ali ruto in postane podoba povsem drugačna.

Foto: Robert Krumpak

A da ne bo samo veliko govora, bomo vmes tudi pile kavo in se družile ob dobri sladici, se spoznale, se objele, poklepetale tako, kot to storijo prijateljice. Saj vem, da nam bo še vedno zmanjkalo časa za to, da si povemo vse, ampak za začetek bi rada postavila temelj za srečanja, ki bodo redna. V sodelovanju z obrtno-podjetniško zbornico Slovenije je nastala še ena delavnica, tokrat daljša in prav gotovo še bolj ženska, zato bom zelo vesela, če si boste vzele nekaj ur časa, le zase, in uživale v družbi lepega. In nikar ne pozabite, da je čas, ki ga namenite stvarem, ki jih resnično potrebujete zato, da ste srečnejše, najboljša naložba.

Vir: Pinterest

Več o tem najdete na njihovi spletni strani, in sicer tukaj. Zelo bom vesela, če se bomo spoznale!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Joj, kako bi rada z veseljem prišlana žalost med tednom zelo težko, ker imam službo. Ipam, da bo se kakšen tak seminar med vikendom!

  2. Sem pogledala povezavo in slovnično-tipkarske napake tam preveč bodejo v oči! Škoda… Sicer pa verjamem, da bo super delavnica.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.