Trgovina Coincasa, ki se nahaja v Nami, ima zdaj tudi svojo spletno stran in prav tukaj najdete čudovite dodatke za dom. Malo sem brskala po straneh in ugotovila, da imajo resnično lepe izdelke in predmete za dušo, ki bi jih z veseljem imela. Shabby je moj stil, zdi se mi, da s pomočjo tega sloga postane dom takoj toplejši in hkrati idealen kraj za počitek. Z majhnimi spremembami lahko naredimo veliko: nove blazine, zavese, krožniki, zaboj za revije, sveča, preproga. In to je tudi čas, ko potrebujemo nekaj novega za oko … in za dušo.

Blazine

Čim več, tem bolje in naj bodo res barvite. Blazine naredijo vse, poskrbijo za prostor, imamo jih na postelji ali v dnevni sobi, včasih tudi na tleh, ker tako lažje klepetamo ali gledamo televizijo. V spletni trgovini jih je res veliko! To na sliki najdete tukaj.

www.coincasa.si

Ovalen krožnik

Všeč mi je bila barvna kombinacija med modro in turkizno, res sveža in morska. Zdaj prihaja poletje in ne vem, kako bo z našimi dopusti, a včasih ti že lep krožnik pričara občutek svobode in morja, četudi si le na terasi. Krožnik najdete tukaj.

www.coincasa.si

Košare

Za kruh, jajca, pecivo, celo za nogavice ali karkoli vam pride na misel. Te košare so res super, oblečene v blago in vedno pridejo prav. Jaz jih imam povsod, vseh velikosti in ta z rožicami je bila noro ljubka, pa še v kombinaciji z belo. Košaro najdete tukaj.

www.coincasa.si

Set za kopalnico

Tovrstni seti zelo spominjajo na preteklost in so noro lepi! Kaj menite? Zdi se mi, da je kopalnica prav šik, če imamo lepe posodice za tekoče milo, šampone, balzame, kozarec za zobne ščetke in še kaj bi se našlo. Set najdete tukaj.

www.coincasa.si

Romantičen prt

Kako mi je ta všeč! Noro lep! Bela podlaga in rožice, to je motiv, ki bi ga prav gotovo imela povsod, tudi na steni! Zdi se mi, da je prav eleganten in primeren za to sezono. Dodala bi še ogromno vazo z rožami in že vem, da bi bila super srečna. Prt najdete tukaj.

www.coincasa.si

Brisače za kuhinjo in kopalnico

Verjetno se strinjate, da niso večne! Pri nas se skozi pere in sploh tiste za kuhinjo imajo kratek rok trajanja. Vedno me žalosti, ko kam pridem in zagledam umazane brisače v kuhinji, a vem, da madeži ne gredo stran. Zato je kar dobro, če najdete brisače, ki niso noro drage in jih lahko potem menjate. Brisače najdete tukaj.

Vir: www.coincasa.si

Taburé

Ta me prav spominja na kakšen dober film, ki se dogaja v čudoviti dnevni sobi z lepimi zavesami. Taburé je ravno prav retro, da ga postavite sredi dnevne in postane čudovit kos pohištva. Za sedenje, za noge ali preprosto zato, ker tja pač paše. Taburé najdete tukaj.

www.coincasa.si

Kozarci

Morajo biti lepi zato, ker danes nazdravimo sebi. In dobremu, ki še pride. Torej ne varčujte s tistimi, ki jih morda že imate v kredenci, če pa temu ni tako in pijete iz starih in takih, ki vam niso všeč, no, potem je čas za nove. Kozarce najdete tukaj.

www.coincasa.si

Dober toaster

Moder, seveda. No, linija Smeg mi je res všeč in to je kos, ki bi prav pristajal v mojo svetlo modro kuhinjo. Načeloma ne maram kuhinjskih aparatov, ker zasedajo prostor na pultu in ne izgledajo lepo, a ta je zgodba zase … Pač dober dizajn in odlična kvaliteta. Toaster najdete tukaj.

www.coincasa.si

Krožnik za pecivo

Obstaja tudi v modri barvi in še najbolj vesela bi bila, če bi imela oba! Ta linija je čudovita in prava za ženske, mame, prijateljice ali pa takrat, ko smo same in si želimo objema. Lepi krožniki so nujna stvar in sem prepričana, da polepšajo življenje! Krožnik najdete tukaj.

www.coincasa.si

Komentiraj