Deset top puloverjev hladne sezone

Puloverji prihajajoče sezone nas bodo prijetno greli in poskrbeli, da bodo deževni ali hladnejši dnevi nekoliko bolj prijetni. Moda narekuje barve, nežnost, romantiko, velike rokave, naborke in tudi mehke tkanine. Za vas sem izbrala deset top puloverjev sezone, ki še pride, in četudi nisem največja ljubiteljica mraza, priznam, da se jih prav veselim.

Mehko in kosmato

Všeč so mi zato, ker so narejeni za tiste dneve, ko smo res brez volje in imamo v hipu občutek, da nas je nekdo objel. Kosmati, muckasti in seveda nežni, bolje je, če imajo zadrgo ali gumbe, da jih oblečemo kar čez T majico.

Vir: Vicicollection

Barve

Nikamor brez njih. Nove barve so zelo intenzivne, zato boste z njimi ustvarile vedno dober in zanimiv stil. Enobarvne kombinacije so mi sploh zelo pri srcu, ne bojte se roza, modre, rumene, zelene, ker vas bodo spravile v dobro voljo. Preverjeno!

Vir: Vicicollection

Črn pulover

Klasika, a ni nujno, da je klasičen v kroju in obliki. Tukaj se lahko resnično poigrate, lahko pa stavite na navadnega, črnega in s tem ni prav nič narobe. Super je z jeansom ali usnjenimi hlačami, prav tako pod blazerjem, v kolikor ni preveč debel.

Vir: Vicicollection

Z volančki

Ah ti naborki! Tudi letošnja zima narekuje volančke povsod, zato bodite razigrane. Optično povečajo, a so tako ljubki, da brez njih ne bo šlo. Jaz se jih zelo veselim, sploh v kombinaciji z nevtralnimi ali pastelnimi barvami, ker so tako tudi bolj opazni.

Vir: Vicicollection

Bel ali bež

Pravijo, da bo letošnja zima nabita z bež barvo, tudi od glave do peta. Zame je super novica, ker to barvo obožujem. Deluje elegantno, zelo šik in je primerna za vse priložnosti. Bela ji sledi in seveda je možno, da kombinirate belo in bež, saj gresta zelo lepo z roko v roki.

Vir: Vicicollection

Neonske barve

Divje in kričeče! Zdi se mi, da nadaljujejo zgodbo s kopalkami, ki je bila prav tako zelo zanimiva. Močne neon barve, kot so roza, rumena, zelena, oranžna in modra, so letos na prestolu in seveda je dovolj en kos, da ste v trendu.

Vir: Vicicollection

Z vzorci

Vzorci ne pomenijo le jelenčkov takrat, ko je božič pred vrati. Pike, rože, abstraktni vzorci, tega je res veliko in ti puloverji znajo biti prav lepi ter uporabni za vsak dan, kar je na koncu morda še najbolj pomembno.

Vir: Vicicollection

Na črte

Črte so vedno v modi, a tokrat ne govorim o mornarskem slogu (čeprav je ta vedno top izbira), temveč o drugih, zimskih črtah. Tudi svetle barve so dobrodošle in bodo delovale sveže ter mladostno. Pulover v daljši dolžini je, v tem primeru, idealna rešitev.

Vir: Vicicollection

Bogati rokavi

Napihnjeni, kot boho bluze! Zelo so mi všeč in zdi se mi, da vedno tvorijo dober slog. Imajo pa en minus: čez zelo težko oblečemo jakno ali plašč zato, ker se vse skupaj še poveča … Pa vendar so nekateri tako topli, da jih lahko nosimo tudi samostojno ali z brezrokavnikom.

Vir: Vicicollection

Visok ovratnik

Puli, ki pa ni nujno tradicionalen in ni nujno oprijet. Vse je odvisno od modela, ki ga boste izbrali, a super je, če nas volna greje v vrat in grlo, sploh v mojem primeru, ker sem zelo občutljiva na mraz. Svetovala bi vam tudi kite in svetle barve, saj bo tako pletenina še bolj prišla do izraza.

Vir: Vicicollection
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.