Pončo in ogrinjalo zamenjala klasične jakne

Jesensko vreme je zelo hitro zamenjalo tople poletne temperature. In če smo iskreni, prehodnega obdobja pri nas sploh ni. Kratke rokave smo tako kar čez noč zamenjali za jakne in plašče ter tople pletenine. Temperaturni šok pa je idealna priložnost, da se že sedaj poigrate z vrhnjimi modnimi kosi in trendi za jesen/zimo 2019-20 napovedujejo veliko priljubljenost raznovrstnih pončev in ogrinjal. Ti so nas navduševali že lani na modnih brveh vseh večjih oblikovalcev, nekaj zanimivih outfitov pa so predstavile tudi fashionistke, ki nikoli ne razočarajo s svojim unikatnim stilom, ki je zagotovo inspiracija za vse nas. Pončo in ogrinjalo sta eden izmed tistih trendov, ki pridejo in grejo iz mode – tako da se mogoče kak pozabljen kos skriva v vaših omarah.

Trendi jesen/zima 2019-20, vir: Pinterest
Trendi jesen/zima 2019-20, vir: Pinterest
Trendi jesen/zima 2019-20, vir: Pinterest
Trendi jesen/zima 2019-20, vir: Pinterest

Če ponča še nimate in vas je čisto prevzel, so tukaj naslednje smernice, ki vam bodo pomagale izbrali svoj nov vrhnji kos. Ljubiteljice enobarvnih modnih kosov pozabite na črno, ki je to hladno sezono naredila korak nazaj in pustila ostalim modnim odtenkom svoj moment. To jesen kraljujejo temno modra, vijolična, zemeljski toni, vojaško zelena ter živahni odtenki, kot so oranžna, rumena in rdeča, ki poskrbijo za popestritev. In seveda se najde nekaj tudi za ljubiteljice potiskov; logomania je še vedno IN, to imajo rade še posebej modne blogerke, influencerke in ostale ljubiteljice mode. Gucci in Fendi pa imata nekako najbolj pestro ponudbo različnih modnih kosov z logom. Vse, ki se raje držite klasike, izberite črte, pike in karo, ki ne bo nikoli iz mode. Ne smemo pozabiti na živalske potiske, ki so osvojili modni svet.

Ulični slog, vir: Pinterest
Gucci, vir: Net a porter
Ulični slog, vir: Pinterest
Madeleine Thompson, vir: Net a porter
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.