Široke hlače ostajajo vrhunec modnih zapovedi

Glede na to, da se tudi tokrat v sklopu prehodne sezone ogromno govori predvsem o vplivu moške, pa tudi retro mode, se ne gre čuditi dejstvu, da eden od poglavitnih kosov ostajajo ravno široke hlače. Letošnjo jesen in zimo pa slednje ne ostajajo le v ravni ali zvončasti obliki, temveč je vse pogosteje opaziti tudi širok, balonast kroj, ki se seveda ponaša z nekoliko ožjimi gležnji. Kakorkoli že, precej popularnejši torej ostajajo modeli, ki nudijo tako udobje kot kul element, kar bo še kako dobrodošlo takoj, ko nam bo vreme postreglo z nižjimi temperaturami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Številka ena med širokimi hlačami so nedvomno usnjeni primerki, saj je namreč ravno slednji material tisti, ki bo letošnje trende prevzel od glave do peta. Lahko posežemo po povsem običajnih v črni, a še veliko bolje bo, da v svoj vsakdan vpeljemo tiste v odtenku rjave, modre ali rdeče. Usnju sledi žamet, sploh ko razmišljamo o hlačnem kostimu. Naj vsebuje pridih preteklih 70., torej z zvončastimi hlačnicami in visokim pasom, v barvah, kot so rjava, tan, bež in zelena, za piko na i pa tokrat ne pozabimo na razkošno bluzo, telovnik in/ali opazne škornje oziroma gležnjarje.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Izjemno dobrodošle so tudi vzorčaste hlače, ki v družbi širšega kroja zares nudijo pravi statement kos. Naj bodo karo, cvetlične ali še najraje v živalskem motivu, modne so neštete verzije, sploh pa boste na svoj račun to jesen prišle vse ljubiteljice divjih, izredno drznih hlač in nenavadnih kombinacij. Pri tem lahko izbirate med kavbojskim, retro in/ali grunge stilom, med baročnim kičem ali moško mono grobostjo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.