Detajl bordo barve v modi in tudi lepoti

Predbožični čas kar kliče po modnih in lepotnih detajlih, ki spominjajo na praznike. Ena izmed barv, ki jo povezujemo s časom decembra, pa je rdeča ter njena zimska različica bordo. To lahko vključimo v vsakdan s pomočjo oblačil, modnih dodatkov pa tudi make-upa. Omislite si vsaj en modni kos, ki ga boste z veseljem oblekle v tem čarobnem mesecu. Z vrhnjim kosom, kot je dober plašč ali jakna, ne morete zgrešiti, saj vas bo ta grel še dolgo, če boste seveda izbrale brezčasen model. Dober nakup je lep bordo trenč plašč ali pa usnjena jakna (lahko je malo bolj sofisticirana s pasom). Drugi modni kos, ki vam bo dobro služil, je bordo obleka in verjamem, da jo boste z veseljem oblekle ob naslednji zabavi. Če pa prisegate na udobje, je topla pletenina tista, ki ne sme manjkati, puli oprijet top je eden najbolj vsestranskih.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Ganni
Isabel Marant
Mugler

Za le kanček, tisti manjši detajl pa izberite bordo modne dodatke. Ženske smo velike ljubiteljice lepih torbic in za odlično popestritev izberite bordo torbico, ta pa naj ne bo prevelika. Zelo lepe so čim bolj enostavne, metalni detajli naredijo tudi tisti x fakor, kot je na primer lepa veriga ali pa logotip znamke. Drugi lep bordo modni dodatek pa so čevlji; v zimskem času prevladujejo škornji in gležnjarji – obe izbiri sta odlični. Nazadnje lahko okrasite tudi svoj obraz; s klobukom, obročem ali pa tako zaželenimi lasnimi dodatki, kot so špangice in elastika.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Prada
vir: Pinterest
Wandler
vir: Pinterest

Tudi s pomočjo kozmetike lahko zaživi bordo barva; od lakov za nohte v tovrstnem odtenku, dobre bordo šminke, ki bi jo morala vsaka imeti. Pa tudi oči lahko poudarite z bordo senčkami za bolj prodoren pogled. Možnosti je nešteto; v mislih imejte samo pravilo manj je več tudi pri make-upu. Torej izberite ali bordo ustnice ali rdeče, izbira ostalih ličil naj bo čim bolj nevtralna.

vir: Pinterest
Tom Ford
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Kosas
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.