Detajl strganega jeansa na vsakem koraku

Vsaka nova sezona seveda s seboj prinese tudi ogromno zanimivih novosti, včasih zgolj drobnih detajlov, spet drugič pravi bum modnih kosov. A hkrati se vsakokrat pojavi tudi kar nekaj tistih že dodobra poznanih, ki so postale pravi must have ne glede na letni čas, zaradi svoje priljubljenosti, morda lepega izgleda ali zgolj odlične nosljivosti. Eden izmed tovrstnih detajlov je vsekakor strgan jeans, ki je iz predela kolen še močneje prešel na zaključke hlačnic. Gre torej za denim hlače, ki so, ne glede na model in barvo, pogosto okrašene z omenjenim detajlom, prav zato pa vedno in povsod delujejo kul in mladostno.

Pinterest
Pinterest

Tokrat so zaželene predvsem nekoliko krajše hlačnice, tiste, ki segajo nad gležnje, poleg katerih nosimo raznorazne gležnjarje te sezone; bele, nogavične, punk ali kake druge. Bolj kot skinny jeans postaja popularen kanček strgan mommy jeans, torej z visokim pasom in širokimi hlačnicami, IN pa je tudi vse, kar diši po retro videzu, v katerega seveda sodijo tudi modeli “na zvonec”. Strgani detajli so seveda nujni del vsakega kul outfita, pri katerem se zadnje čase večkrat pojavlja še asimetrija, torej hlačnice, katerih zaključki so asimetričnih oblik.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Natrganost pa ni dosegla zgolj hlač, temveč že dlje časa krasi tudi mini krila in denim jakne, seveda v precej manjšem obsegu, a vseeno kot opazni element vsakega stajlinga.

Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.