Jesenski outfiti za ženske z oblinami

Močno se bom potrudila držati stran od črne. No, vsaj v celotnem videzu, torej od glave do peta, ker bi rada že enkrat pojasnila, da si ženske z oblinami lahko privoščijo tudi barve, če se le počutijo. Daleč od tega, da se boste odele v oranžno ali najbolj kričečo rumeno, a detajli so tisti, ki štejejo. Po majhnih dozah torej dodajajte barve in vam ne bo žal. Stavite na prave kroje in dobre materiale, poskusite z midi in obujte visoke pete, naj vas vodi plastenje. Za vas sem izbrala osem različnih nasvetov ter podob in srčno upam, da vam bodo všeč.

Color block

Če izberete samo eno barvo ali zelo podobno kombinacijo barv, ki pripadajo isti družini, bo učinek zelo dober. Te barve vas namreč podaljšajo in tudi ožijo. V tem času lahko stavite na temno modro, bež, belo, burgundy, rjavo.

Vir: Pinterest

Visok pas

To je čas visokega pasu, zato ne boste imele težav z iskanjem mom kavbojk, saj so zdaj zelo v modi. Elastični modeli bodo stisnili trebuh in zožili pas, hkrati so zelo udobni, ker prav objamejo boke ter celo žensko telo. Tovrstne kavbojke nujno dopolnite z daljšo pletenino ali pončom.

Vir: Pinterest

Usnjene hlače

Ali pajkice iz umetnega usnja, seveda črne in nujno jih nosite z visokimi petami ter boho bluzo, z napihnjenimi rokavi. Ta stil mi je zelo všeč in je primeren tudi za zvečer. Mala torbica dopolnjuje zelo eleganten videz!

Vir: Pinterest

Jeans srajca

Trenutno je jeans zelo v modi, ne le kavbojke, temveč tudi srajce, kombinezoni, obleke, krila … vse. Jeans srajca je lepa s črnimi kavbojkami in petami ali supergami, naredila vas bo drugačne in modne, svetla barva pa je tako ali drugače zelo hvaležna.

Vir: Pinterest

Pokažite pas

Ključnega pomena je, da je vidno, kje se začne trup in kje se končajo noge. Tako dobi telo pravo simetrijo. Ozek pas je vedno dobra izbira, sploh v primeru enobarvnih outfitov. Če ste za eleganco, le stavite na široka krila, ki pa ne smejo biti prekratka, če so pod koleni, toliko bolje.

Vir: Pinterest

Šali vseh barv

Mnogokrat je tako, da imajo ženske z odvečnimi kilogrami težavo z vratom in gubami ali podbradkom, zato nosijo šale. Super rešitev, saj so zelo modni. Moj nasvet: če želite ohraniti eleganco, naj bo šal umirjen in v sožitju s plaščem ali jakno. Podobno kot pri prvi točki je tako, da morate staviti na manj barv in več skladnosti.

Vir: Pinterest

Prave dolžine kril in oblek

Pod koleni in seveda s petami! To je vaša prava dolžina, saj so stegna skrita, pete pa poskrbijo, da je noga optično vitkejša. Stavite torej na prave dolžine in nikar na prekratko, saj bodo stegna izgledala še debelejša. Tudi midi je dobra rešitev, potrebujete pa stiletto čevelj, če se le da, v nude barvi.

Vir: Pinterest

Plastenje

Ni mi všeč, če so ženske z oblinami v zelo širokih kosih, saj popolnoma izgubijo občutek za postavo. Lahko imate na sebi kaj ožjega, čez vse pa vrzite pončo, blazer, širok šal, plašček brez rokavov, dolg brezrokavnik. Ta širok kos bo popolnoma dovolj, da prikrijete odvečne kilograme, vse ostalo je lahko telirano.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.