Do pomladi še nekaj usnja

Usnje je material, ki nas spremlja že vrsto let in jasno je, da ne bo šel nikoli iz mode. Če ga ljubite, potem ste na konju, če pa menite, da nam usnje omogoča le en kos, torej usnjeno jakno, potem se motite. Od zdaj do pomladi lahko izberete kar nekaj različnih kosov, ki so idealni denimo pod teddy plaščem, tako da vas nikakor ne bo zeblo.

Usnjene hlače

Super izbira, a osebno ne bi stavila na oprijete. Veliko lepše in udobnejše so tiste z visokim pasom in širše oblike. Povrh vsega delujejo ženstveno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Usnjeno krilo

Imate na voljo dva zelo elegantna modela: midi in ozko (seveda z visokim pasom) ali midi in plisirano (super šik tudi s supergami). Črna je večna in v smislu usnja tudi najlepša.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Usnjen blazer

Izbrala ga bom namesto klasične, motoristične jakne zato, ker deluje nekoliko novejše in sveže. Všeč mi je v daljši različici, ker je lep s kavbojkami in zelo nosljiv. Kombinirajte ga z romantično bluzo in ne boste nikoli zgrešile.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Usnjeni dodatki

Čevlji, škornji in gležnjarji, pasovi, torbice – nikar prevelike. To so dodatki, ki običajno zahtevajo malo več denarja, a jih resnično potrebujemo. Trajajo kar nekaj let in seveda zahtevajo pametno nego. Z malo ljubezni in pameti lahko naredimo veliko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.