Do ravnih las z revolucionarnim likalnikom

Najbrž nisem edina, ki si težko predstavlja življenje brez likalnika. Ko se zjutraj zbudim, imam gnezdo na glavi, prisežem, da pričeska ni za nikamor, niti ravna in niti skodrana, vedno nekje vmes. Prav to me najbolj moti: sredina, ki od tebe zahteva, da nekaj postoriš. Zravnam ali si naredim kodre, včasih samo figo, če res nimam časa (in volje), a dejstvo je, da svoje lase vedno “matram” z likalnikom in zato se mi zdi prav dobro, da uporabim izdelek, ki je vrhunski.

Dyson Corrale
Dyson Corrale

Zelo se veselim testiranja in se vam v naslednjih dneh oglasim z novimi pričeskami in realno recenzijo, kako mi je bil Dyson Corrale všeč. Poznate? Trenutno je eden izmed najbolj zaželenih likalnikov in ga najdete ekskuzivno v Harvey Normanu. Posebnosti likalnika so naslednje:

  • prvi brezžični ravnalec las brez kompromisov
  • prožne grelne plošče iz manganove in bakrove zlitine
  • ekstremno hitro polnjenje – 90 % v samo 40 minutah
  • s kablom ali brez
  • ohranja barvo las (same veste, kako znajo likalniki poškodovati barvo takrat, ko so lasje sveže pobarvani …)
Dyson Corrale
Dyson Corrale
Dyson Corrale

Nenazadnje velja omeniti, da je Dyson Corrale lep in pravi modni dodatek za kopalnico. No, kaj več o tem v prihodnosti in nikar ne pozabite zaščititi las vsakič, ko jih toplotno obdelate, kar je pomembno predvsem zdaj, ko so zunanje temperature tako ali drugače visoke in ko smo veliko na plaži.  

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Jaz imam njihov Supersonic in ko sem ga prvic uporabila za 15 sekund sem vedela, da bom kupila tudi Airwrap obstajajo feni in obstaja Supersonic. Airwrapa pa se veselim kot otroci Bozicka, enkrat do konec leta. Corrale ne poznam osebno, ampak uporabnice niso tako mocno navdusene, pravijo, da ne zravna tako perfektno. Na FB je drugace mednrodna skupina za te Dyson pripomocke za lase, pod imenom Dyson Airwrap se pogovarjamo o vseh treh pripomockih.

    1. O, zelo lepo, nisem vedela! Koliko stvari zvem od vas, res hvala za to informacijo. Ko ga dobim vse javim, vem, kako je dobro imeti likalnik, ki je res top. No, bomo videli! Še enkrat hvala in lep vikend!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.