Modne bleščice tega tedna

Čeprav je julij za mnoge mesec dopustov in počitka, pa to vsekakor ne velja za modni svet, ki ta hip s polno paro hiti med trende naslednje sezone. Predvsem so v ospredju kolekcije  resort 2021 in pre-fall 2020, katerim so se ta teden že priključili tudi katalogi haute couture jesen zima 2020/21. Poglejmo torej nekaj tistih, ki so največ pozornosti prejele pretekli teden:

Chanel Haute Couture jesen zima 2020/21

Modni in lepotni gigant Chanel tokrat predstavlja kar tri novosti – prva je izredno ekstravaganten katalog njihove haute couture zbirke letošnje jeseni in zime, kjer pozirata modela Adut Akech in Rianne van Rompaey, druga pripada novi kampanji za njihov model ročne ure J12·20, s katerim na roki tokrat blesti Xiao Wen Ju, medtem ko je tretja novost obarvana povsem lepotno, saj Chanel na kozmetične poličke ta hip pošilja tudi njihovo rdečilo za lička Joues Contraste.

Chanel J12·20
Chanel Joues Contraste

Haute couture katalog predstavlja tudi hiša Viktor & Rolf, ki se z razkošnimi kreacijami sprehaja med svetlim in temnim, med romantiko in smehom.

Viktor & Rolf

Omeniti gre tudi haute couture kampanjo modne znamke Balmain, ki s kreatorjem Olivierjem Rousteingom na čelu tudi s to kolekcijo navdušuje predvsem mlajše generacije.

Balmain

In sedaj še skok v resort 2021, kjer tokrat svoje spomladanske utrinke napoveduje modna hiša Valentino, z veliko drznih, intenzivnih tonov v pink, zeleni in rumeni.

Valentino

Tu pa je tudi Valentinova linija RED Valentino, kjer si lahko tokrat pobližje ogledamo njihovo vizijo naslednje jeseni in zime, z modeloma Teresa Lui in Matilde Giannetti v glavnih vlogah.

RED Valentino

Svoj katalog resort 2021 je na plano potegnila tudi znamka Max Mara in kot je že na prvi pogled povsem razvidno, bomo znova uživale predvsem v njihovih odličnih vrhnjih kosih.

Max Mara

Kako zelo zapeljiva je v resnici Bella Hadid, dokazuje tudi najnovejša pre-fall kampanja modne hiše Helmut Lang, ki tokrat diši povsem po stilu preteklih devetdesetih.

Helmut Lang

Nenazadnje pa še pogled med poletni nakit, kjer povsem sveža ambasadorka priljubljene znamke nakita Pandora, mlada Millie Bobby Brown, tokrat pozira za njihovo čisto svežo kampanjo Pandora Me.

Pandora
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.