Stajling dneva: bluza s pentljo

Drage bralke in bojevnice,

srčno upam, da uživate v poletju, ujamete kakšen čaroben zvok čričkov, imate pri sebi dobro knjigo in kavo, kot jaz v tem trenutku. Gledam obalo, ki je te dni noro lesketajoča, z modrim nebom in morjem, ki je polno zvezd. Celo komet je na nebu, kot dokaz, da se svet še vedno vrti, čeprav imam včasih občutek, da se je vse ustavilo. Pomirja me narava, ki sledi svojemu ritmu in tako v sebi, v svojem mirnem dihanju, najdem stvari, ki so bile izgubljene. Najdem čas, ki ga je vedno premalo, in prijateljice, ki me pobožajo po duši. Želim vam lep, miren teden, naj bo vse na svojem mestu in če slučajno še ni, no, potem vedite, da vse pride. Objem. 

Ta bluza združuje kar tri velike trende tega poletja: napihnjeni rokavi, volančki, pentlje. No, lahko dodam še modro barvo in drobne pike. Odločila sem se za kombinacijo modre in bele, ki vedno deluje morsko ter dopustniško, in obula sandale z visoko peto. Bluza je lepa tudi s kavbojkami ali kratkimi hlačami in nizkimi sandali, zato je še en “must have” kos, ki ga lahko kombiniramo na različne načine. Preprosta in ženstvena, kot je meni tudi všeč.

Moj stil je sledeč: bluza &Other Stories, hlače Max Mara, sandali Steve Madden, torbica Skinny Dip London, prstan Bronzallure, obroč v laseh Anthropologie, uhani JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Res vse kar predstavljaš ti zelooo pristoji. Si prava lepotica. Lepoto izžarevaš od znotraj. Vedno nasmejana in pazitivna.
    Le tako naprej.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.