Dobra investicija: plisirano krilo

O tem, da je plise vedno v modi, ni dvoma. In v bistvu ne moremo niti razpravljati o trendu, ker je večen. Obleka ali krilo, sploh ni pomembno, važno je, da gre za ženstven kroj in plise omogoča ravno to: ženstvene kroje. Četudi imate nekaj kilogramov več, nič zato: plise je za vsako žensko, pomembno je le, da v primeru trebuha ni pliseja pri pasu, temveč se začne malo bolj spodaj. In pazite tudi na gostoto gub: če imate obline, je dobro, da je manj gub na tkanini.

Reserved
And other Stories
H&M
Jason Wu
Massimo Dutti
Michael Kors

Barve plisiranih kril so res raznolike in tukaj se lahko mirno poigrate tudi z motivi; seveda so v letošnji zimi rože na prestolu, predvsem na temni podlagi. Zelo dobra, pametna investicija so plisirana krila v enobarvni različici; stavite na bež, črno, rjavo in smetanasto. Dolžina naj bo midi, saj boste tovrstno krilo lahko nosile s petami ali nizkimi čevlji (športni copati, balerinke, moški čevelj z vezalkami, škornji). Super je, če si omislite še daljši balzer, ki bo prav gotovo postavil piko na i ter poskrbel za večno eleganco.

Vir: Pinterest
Vir: www.thestylescribe.com
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za dobro inspiracijo le poglejte, kako dekleta in ženske kombinirajo plisirana krila v sklopu ulične mode. Navdihov ne zmanjkalo, saj so te kombinacije res originalne in dobre. Lahko eksperimentirate z romantičnimi bluzami, usnjenimi jaknami, puloverji, širokimi pleteninami, blazerji in plašči. Tudi barve so vam na voljo in, seveda, praznični materiali z lureksom na prestolu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Imam krilo z ravnim plisejem, se tudi ti modeli nosijo, ali samo ti, ki jih predstavljate na slikah, temu smo včasih rekli sončni plise. Super ste imate modele tudi za zrelo populacijo, hvala zelo rada vas spremljam, čeprav sem že upokojena.
    Lp

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.