Dobrna Essential: nova linija izdelkov proti staranju

Kako je naša Slovenija pravzaprav čarobna in če dobro pomislite, pri nas najdemo res vse, kar potrebujemo za lepoto in notranji mir. Dežela je neverjetno zelena, mirna, prijazna do ljudi in polna voda. Prav voda pa je tista, ki varuje našo dušo in marsikdaj deluje zelo terapevtsko. Zgodba Term Dobrna pa je gotovo edinstvena in se prične v globinah davnega leta 1403 ter privre na dan kot najčistejša voda katere zdravilne lastnosti in blagodejnost so občudovali že stari Kelti in Rimljani.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Prav termalna voda je bila vodilo pri oblikovanju kozmetične linije Dobrna Essential s katero neutrudna ekipa term dopolnjuje dolgoletno skrb za zdravje in dobro počutje. Najnovejše raziskave potrjujejo, da termalna voda Term Dobrna s svojo bogato vsebnostjo kalcijevih ionov pripomore k spodbujanju rasti kožnih celic in njihovemu obnavljanju ter tako zavira nekatere škodljive učinke, ki povzročajo njeno staranje. Naravni proces staranja, onesnaženost okolja in sodoben način življenja stresno vplivajo na našo kožo in na njej z leti puščajo svoje sledi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ta mesec testiram visoko kvalitetno linijo izdelkov Dobrna Essential, ki pomaga koži pri ublažitvi neželenih vplivov na čim bolj naraven in prijazen način. Izredno mehka in lahka tekstura poskrbi, da sta dnevna in nočna krema primerna za ta hip, ko so zunanje temperature dokaj visoke, zato potrebujemo veliko mero vlage. Koža je ob njihovi redni uporabi bolj čvrsta, prožna, navlažena in sijoča. V tem trenutku imam pri sebi štiri izdelke:

  • HIDRATANTNA DNEVNA KREMA S PEPHA®-TIGHT IN PEPTIDI za intenzivno vlaženje kože – Učinkovita anti–aging krema s svojo nežno strukturo in kombinacijo izbranih aktivnih sestavin ščiti vašo kožo pred škodljivimi vplivi okolja, povečuje njeno vlažnost, obnavlja tvorbo kolagena in jo neguje. Koži povrne njeno vitalnost in svežino skozi dan ter zmanjša vidnost gubic na najbolj občutljivih delih obraza in vratu. Hialuronska kislina, beta glukan in pentivitin koži zagotavljajo  izjemen vlažilni učinek, medtem ko Colagen CLR ob pomoči kombinacije tripeptidov vzpodbuja tvorbo lastnega kolagena v koži, zaradi česar bo koža videti mladostnejša. PEPHA®-TIGHT je izvleček morskih alg z izjemnim lifting učinkom, ki hkrati spodbudi tvorbo kolagena in elastina ter kožo zaščiti pred oksidativnimi procesi.
  • REGENERATIVNA NOČNA KREMA S Q10 IN PEPTIDI za obnovo kože – Izjemna anti–aging krema, ki s svojo bogato strukturo in kombinacijo aktivnih sestavin vaši koži zagotavlja intenzivno vlaženje, spodbuja tvorbo kolagena in elastina ter krepi njen obrambni mehanizem. Rezultat je zmanjšanje gubic in na dotik mehkejša koža.
  • TERMALNA MEGLICA s hialuronom – izdelek, ki ga že obžujem, saj gre za zelo nežno vodico, ki jo lahko uporabimo vsak dan, tudi čez puder. Nudi obrazu takojšnjo svežino in blagodejen občutek vitalnosti, hkrati pa preprečuje izsuševanje kože ter s tem izboljša njen tonus in ji zagotavlja dolgotrajno vlažnost skozi cel dan. Po uporabi je koža tonirana, mehka in navlažena. Primerna je za vse tipe kože.
  • TERMALNA MICELARNA VODA za čiščenje obraza – super izdelek, ki deluje kot odličen tonik in ga nanesemo s pomočjo vate pred dnevno ali nočno kremo. Micelarna voda nežno in učinkovito odstrani ličila in nečistoče s kože ter jo ob tem hkrati navlaži in osveži. Zahvaljujoč dragocenim aktivnim sestavinam pripomore k pospešeni kožni cirkulaciji, njenemu razstrupljanju in obnavljanju.
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Izdelki Dorbna Essential vsebujejo vso tehnologijo naših term in zdravilno moč vode, ki pripomore k temu, da postane koža veliko bolj elastična, prožna in nasploh zdrava. Kozmetiko najdete na njihovi spletni strani, v termah Dobrna in v modni hiši Ikona v Ljubljani.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.