Dodajte kanček rumene

Vroča sezona nekako potrebuje tudi močne barve in rumena je prav gotovo ena izmed teh. Navdušuje zato, ker nam podari veliko energije, spominja na sonce, na “spremuto”, ki je tako osvežujoča, in na vse dobre, lepe stvari, ki so del tega poletja. In tudi Pantone, inštitut za barve, meni, da brez nje ne bo šlo. Osebno me še vedno najbolj navdušuje potisk limon na oblekah, topih in midi krilih, je pa res, da so tukaj tudi drugi kosi, ki lahko zelo lepo popestrijo vašo poletno garderobo. Izbrala sem naslednje.

Rumen blazer

Zelo lep je z belimi hlačami ali kavbojkami. Všeč mi je tudi stil, ki kombinira daljše blazerje s kratkimi, jeans hlačami, ker deluje mladostno in neobremenjeno. Vseeno je rumen blazer kos, ki ga boste z lahkoto nosile tudi septembra in oktobra, zato je kar dobro, če si ga privoščite.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Rumena obleka

Lahko je prav klasična, poletna obleka z volančki in kratkimi rokavi, v celoti rumena. Lahko pa je tudi obleka s potiskom limon, ki mi je osebno noro pri srcu in menim, da je super ženstvena. Nasploh so sadeži zelo aktualni, tako da z limonami ne boste zgrešile! Ker so običajno na beli podlagi, je tovrstna obleka zelo nosljiva in dokaj diskretna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Rumene kratke ali culottes hlače

Dobra alternativa belim. V resnici je tudi stvar odtenka, ker ni nujno, da je rumena tako kričeča. Osebno bi denimo izbrala bolj bledo in pastelno, ker je taka tudi elegantnejša. In culottes hlače so super izbira, celo plisirane ter s petami, izredno lepe z usnjenimi dodatki. Preprost slog, ki pa deluje brezhibno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ob vsem tem  nujno dodajte zlat nakit, ki bo postavil piko na i.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.