Kavbojski pridih tudi v poletnem času

V zimskem času smo vse norele okoli modnih dodatkov s kavbojskim pridihom in trend se nadaljuje tudi v toplo sezono. Kar štiri modni dodatki so navdušili, morda se že kakšen skriva v vaših omarah in ga lahko uporabite. Eden najbolj opaznih statement kosov so kavbojski škornji, ki jih fashionistke nosijo na sto in en način. Najbolj primerna za poletne temperature pa je zagotovo kombinacija z obleko oziroma krilom. Ta je največkrat dolga, maxi dolžine ali pa midi. Modna izbira, ki navdušuje, je obleka s potiskom cvetic, ki naredi lep kontrast med škornji in ženstvenim vzorcem. Drugi dodatek, ki je izredno značilen za poletje, saj nas ščiti pred soncem, je pokrivalo. Naj bo vaša naslednja modna izbira pokrivalo western oblike. Tega lahko najdete na spletni trgovini ASOS, ki ima izredno pestro izbiro tovrstnih klobukov po ugodnih cenah.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
www.net-a-porter.com, Ganni
vir: Pinterest
Asos

Če se nočete osredotočiti le na en modni kos, je tukaj trend, ki ga vse že dobro poznamo, saj pride in gre iz mode. Resice spadajo med tiste modne detajle, ki jih lahko dobimo v različnih oblikah, barvnih kombinacijah in tudi slogih. Must have, ki ga boste lahko nosile tudi v jesenskem času, je jakna v zemeljskih tonih. Za posebne priložnosti pa posezite po dolgi obleki, ki ima na koncu roba resice. Tudi torbice z resicami so lahko videne povsod; pri svetovno znanih modnih oblikovalcih pa tudi modnih znamkah, ki so dostopne za vse žepe. Četrti in zadnji modni kos s kavbojskim pridihom pa je pas. Tega lahko nosite na preproste kombinacije, kot so jeans hlače in T majica, ali pa na bolj elegantna oblačila. Na primer lahko pas s kavbojskim pridihom dodate na sofisticiran blazer in na ta način ustvarite obliko peščene ure, ki je med ženskami zelo zaželena.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Hervé Léger
vir: Pinterest
Saint Laurent
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.