Kako kombinirati midi dolžine

Ni skrivnost, da me midi dolžina zelo navdušuje in še vedno menim, da jo premalo nosimo. Pri mlajših ženskah opažam, da imajo do te dolžine mešane občutke. Nekatere mislijo, da jih postara, druge menijo, da je super. Potem so tukaj čevlji, nizki ali visoki? To je večna dilema, ki pa jo rešimo z višino: če smo visoke, je ok, če si zamislimo nizke pete, če smo manjše, pa je kar dobro, da obujemo visoke. Sicer ni nujno, ker so majhne ženske zelo lepe tudi v balerinkah ali supergah, jaz pravim, da so “kot iz škatlice”, torej gre predvsem za vašo osebno percepcijo.

Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe

Če se boste malo sprehodile po internetu, boste z lahkoto ugotovile, da je midi dolžina prisotna povsod, tudi na rdečih preprogah, mnogokrat namesto maxi dolžine. Lahko torej rečemo, da v kolikor imamo trenutek, ki od nas zahteva malo več glamurja ali preprosto to, da se počutimo nekoliko bolj “ladylike”, potem je midi dolžina naša najboljša prijateljica. In vedno pametna rešitev. Nujna kosa sta predvsem dva: obleka in krilo. Krilo je lahko ozko in z visokim pasom, lahko pa je tudi široko krojeno in bo tako spominjalo na 50. in 60. leta, ker je seveda dobro. Prav v tistem obdobju smo namreč videvali najlepše stajlinge in modne kombinacije.

Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe
Vir: Thefoxandshe

In kako lahko kombiniramo vse te midi dolžine? Možnosti je kar precej, za vas sem našla nekaj najlepših.

Midi + Crop Top

Nova kombinacija, ki deluje zelo lepo. Imejte v mislih, da ima midi krilo tudi višji pas, kar pomeni, da ne boste preveč gole in tudi trebuh ne bo tako viden. Seveda je ta kombinacija neprimerna, če imate težavo s trebuhom in imate prav tukaj odvečne kilograme, drugače pa gre za stil, ki je zelo ženstven.

Vir: Cosmopolitan

Midi + Bluza

Nič boljšega od klasike, kajne? Bluza vedno deluje dobro in z midim krilom je prav brezhibna. Gre za preprosto kombinacijo, ki že sto let navdušuje in je danes aktualna, tako kot v preteklosti. Oba kosa sta večna, bluza in midi krilo, tako da sta dober nakup.

Vir: Cosmopolitan

Midi + Bazična T majica

Nobenih presežkov, boste morda rekle, se strinjam, ampak gre hkrati za zelo dobro kombinacijo, ki nikoli ne razočara. Prav zanimivo, kako so T majice lahko aktualne in koristne, pazite le na kvaliteto, ker niso večne. Dobro je, če imate v omari več belih majic, vedno pridejo prav.

Vir: Cosmopolitan

Midi obleka

Kot rečeno ima lahko različne kroje, tudi slip on obleka je zelo aktualna, se pravi tista, ki spominja na kombinežo. Pazite le na barvo, ker gre za model, ki pokaže vse nepravilnosti na koži in zato ni za vse ženske in vse priložnosti.

Vir: Cosmopolitan

Midi + naramnice

Super seksi in zelo lepa, poletna kombinacija. V tej se morate preprosto počutiti, saj vem, da imajo ženske pri določeni starosti težavo z rokami in ohlapno kožo, zato raje vidijo, da je ta predel pokrit, denimo s kratkimi rokavčki. Drugače so svileni topi z naramnicami čudoviti in dobro je, če jih imate, tudi za pod jakno ali blazer.

Vir: Cosmopolitan

Midi + daljša majica

Ta kombinacija mi je zelo všeč, je pa treba priznati, da je primerna za višje ženske, saj ta igra plastenja zelo skrajša. Če ste torej visoke, si le omislite ta slog , bodisi z balerinkami ali visokimi petami. Super je, ker deluje tudi pozimi, oziroma takrat, ko so temperature nižje in boste torej oblekle majico z dolgimi rokavi.

Vir: Cosmopolitan
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.