Dolge obleke tople sezone

Meni so izredno všeč in obožujem jih z nizkimi sandali. Poletje je njihov čas in prav zdaj je trenutek, ko jih lahko nosimo. Dolge obleke so bile včasih pojem večerne mode, a zdaj se je trend spremenil. S prihodom boho mode je vsem postalo jasno, da so prav dolge dolžine tiste, ki so na prestolu. Primerne za vse, tudi za nižje ženske, zaživijo z barvami in volančki ter ostanejo must have izbira za poletne noči.

Marchesa
Zuhair Murad
Twin Set
Twin Set
Zuhair Murad
Elisabetta Franchi
Mango
Rinascimento

Vse je pravzaprav odvisno od obutve. Če je nizka, bo tudi obleka manj dramatična, če je visoka, bo takoj bolj večerna. Vmes pa imate kar nekaj drugačnih izbir, kot so denimo špagarice s polno peto ali sandali s kristali, vendar nizki, zelo elegantni in super šik. Če je višina prava, si lahko omislite nizko peto tudi za zvečer, vendar mora biti obutev zelo elegantna. Če še nimate dolge obleke, potem stavite na belo, ker je nujno potrebna in tudi pravi poletni must have. Brez nje ne bo šlo.

Rinascimento
Guess
Liu Jo
Twin Set
Pinko
Denny Rose
Pronovias
Asos

Če razmišljate o nakupu dolge obleke zdaj, ko so popusti, lahko naletite na kakšno odlično priložnost in prihranite kar nekaj denarja. Tudi večerna moda postane bolj dosegljiva, kar se mi zdi super, saj znajo biti dolge obleke dokaj drage, na popustih pa se zgodijo čarovnije. Če ste za barve, stavite na pastelne odtenke, rumeno in svetlo modro: večne barve, ki navdušujejo ženske po vsem svetu.

Asos
Twin Set
Asos
Asos
Asos

Za konec še rože: večne in noro nežne, res so posebne in na dolgi obleki prav zaživijo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.