Nude nohti nekoliko drugače

Pred kratkim sem prebrala zanimiv članek, ki je opisoval lastnosti žensk glede na izbrano manikiro. Malo za šalo, malo zares, zagotovo je nekaj na tem, kaj mislite? V članku je pisalo, da preprosto nude manikiro pogosto izbirajo ženske, ki ljubijo minimalizem, čistočo in ne marajo kompliciranja. Če tudi ve spadate v to kategorijo in si stežka predstavljate, da bi posegle po katerikoli drugi barvi, so tukaj ideje, kako z manjšimi detajli popestriti svojo nude manikiro.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Svojim nevtralnim nohtom lahko dodate piko na i na sto in en način. Zelo ljubek način je poslikava manjših rožic na nohtih, ta je lahko preprosto bela ali pa drugih svetlih odtenkov. Tovrstni dizajni so izredno lepi, a zahtevajo kar veliko spretnosti in seveda mirno roko. Minimalistične poslikave pa spremljajo različni motivi, od geometrijskih so to preprosti kvadrati in trikotniki. Zelo zanimive pa so tudi nude manikire s črtami in pikicami, v črni barvi. Tovrstne manikire najbolje izpadejo na lepo urejenih, kratkih nohtih, največkrat v kvadratni obliki. Seveda so IN tudi daljši nohti, a ti so največkrat v mandljevi obliki, ki je ena najbolj zaželenih v lepotnem svetu.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Francoske manikire so nekaj časa veljale za passe, te so bile zaželene le ob kakšnih posebnih priložnostih, kot je poroka, a se trend takšne poslikave nohtov vrača. Posežete lahko po klasični, ali pa obrnjeni v obliki pol lune (ang. half moon manicure). To ustvarite z belo ali pa izberete barve. Francoska barvita manikira je že nekaj časa must have med fashionistkami in zelo zanimiv način, kako začiniti nude nohte. Pri izbiri barv si dajte duška in se ne bojte izbrati tudi več različnih odtenkov, od roza, rumene, rdeče, modre do zelene ter vijolične.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.