Kraljica Letizia Ortiz in njene čudovite špagarice

Še ena princesa z odličnim smislom za stil, lahkotna in elegantna vedno in povsod ter seveda ženstvena. Letizia Ortiz je takoj opozorila na smisel za estetiko in dala vedeti, da bo modo dobro in pametno uporabljala zato, da bo vedno opažena. Letos poleti je sploh navdušila, seveda zaradi oblek, a predvsem zaradi špagaric, ki so postale njene zveste sopotnice. Navdušena sem: super izbira za odličen stil.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Niso samo udobne, temveč tudi lepe. Špagarice so v tem poletju super aktualne, deloma tudi zato, ker jih nosijo princese. Njihove so skoraj vedno znamke Castaner, ki mimogrede dostavlja tudi v Slovenijo in nam ponuja odlične modele, barvite in kakovostne, ki tvorijo dober stil. Nosimo jih z jeansom ali oblekami in so vedno “na pravem mestu”. Vroča sezona narekuje še torbe iz rafije ter obleke z rožami in tako smo lahko ženstvene in elegantne na vsakem koraku. Špagarice niso primerne za večerne priložnosti, ker so v resnici zelo preproste in iz naravnega materiala, zato so super za čez dan.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Najboljša izbira je v bež ali modri barvi, saj gre za modele, ki jih boste najlažje kombinirale. Kot veste so špagarice obutev za suho vreme, zato je njihova sezona prav zdaj. Mislim, da lahko dobimo kakšen odličen navdih prav s pomočjo Letizie, ki jih tako dobro nosi. Njene kombinacije z midi oblekami ali poletnimi hlačami so res top, zdijo se preproste, a hkrati zelo prefinjene, zato gre tudi za stil, ki so ga modni novinarji takoj opazili.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Špagarice so tudi dobra investicija, saj so že skozi v modi in trend se bo vsekakor ponovil prihodnje leto. Torej: čuvajte jih!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.