Pričeske za na morje

Da nam ne bo vroče in da bomo vseeno izgledale dobro. Takšni morajo biti aduti poletnih pričesk, sploh zdaj, ko je zunaj tako vroče in imamo občutek, da nikoli nimamo prave frizure. No, deloma to tudi drži, saj je prav težko imeti urejene lase, ko je zunaj tako vlažno in toplo. Rešitev so elastike, obroči, pentlje, špangice in malo dobre volje za to, da se s svojimi lasmi tudi ukvarjamo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ko sem Borisa iz salona Hair Spa v Ljubljani prosila za nasvet na tem področju, je takoj vedel, o čem govorim. Res je, on je frizer in pod njegovimi rokami vse izgleda vrhunsko, a vseeno se strinja s tem, da z malo vaje lahko tudi same naredimo veliko. Fige, čopi, kite, vse je izvedljivo, če je las čist, negovan in seveda tudi s pravo barvo (pozor na barvo, saj je poleti veliko bolj občutljiva in zato zahteva posebno nego). S pomočjo drobnih, prosojnih elastik, je že predhodno skodrane lase spel v zadnjem delu, vendar je vse skupaj ostalo mehko in naravno, popolnoma brez laka, kar se mi je zdelo vrhunsko.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Seveda so vse poletne pričeske po svoje romantične in če imate nekaj minut prostega časa, se lahko poigrate s kakšnim lasnim eksperimentom. Tukaj je nekaj primerov za navdih.

Mehak čop
Debelo pletene kite
Oviti lasje
Mehka figa
Dodatki za lase
Elegantno za zvečer
Dva ovita čopa
Kita in čop
Navadna kita

Tudi ženske s kratkimi lasmi si lahko omislijo kaj ljubkega, kljub temu, da se prav veliko ne bodo poigrale, a vseeno ne gre pozabiti na lasne dodatke in mini kite, ki vedno pridejo prav. In tukaj je nekaj dobrih primerov.

Dodatek rink na kratki pričeski
Tanka kitka po sredini glave
Mehko in pleteno
Kita na kratkih laseh

In potem so seveda tukaj tudi rute, ki vedno poskrbijo za dobro pričesko in jih lahko dodamo v smislu pike na i za poletni stil.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.