Potiskane obleke, ki jih nosi Kate Middleton

V letošnjem letu je bila kraljica potiskov. Čudovita in brezhibna, z oblekami z rožami ali abstraktnimi vzorci, ki ji res lepo pristajajo. No, tako ali drugače drži, da ima brezhibno postavo in si lahko privošči vse. Ženske smo vzljubile njen stil, ker je preprosto eleganten in ima vedno kakšno zanimivo piko na i. Cvetlične obleke so tako ali drugače trend tople sezone, Kate pa jih ima na pretek in tukaj je nekaj najlepših.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Od Pradine do Faithfull the Brand, pa tudi veliko oblek s pikami, ki spominjajo na princeso Diano in o katerih sem že pisala. Zelo lepe, poletne kombinacije za vsakodnevne priložnosti, zato lahko tudi same ukrademo kakšno dobro idejo in si zamislimo osebno kombinacijo, v kateri bom zažarele. Stisnjene v pasu, z volančki, velike ali male rože, beli ovratniki: jaz bi imela kar vse, saj se mi zdijo prav nosljive.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Osebno mi je najbolj všeč, ko nosi pastele in svetle barve, ko si zamisli cvetlične obleke s špagaricami s polno peto in po svetu leta s tistimi čudovitimi lasmi. Zelo je prepoznavna in samosvoja, hkrati ohranja izredno dober princesin slog, zato me ne čudi, ko slišim, da je res idealna za kraljico. Zelo se veselim novih outfitov in novih cvetličnih oblek!

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.