Drugačne manikire za vsako žensko

Na Glitterju smo že pisali o mavričnih manikirah ter o tem, da bo poletje prineslo veliko barv. Kar nas je presenetilo, je dejstvo, da bo lahko vsak noht v drugi barvi, in še bolj to, da tovrstne manikire niso mišljene le za mlade. V resnici ne gre za eksperimentiranje in igranje z barvami, prej za to, da so denimo pastelne barve med seboj zelo skladne in v kolikor jih ljubite, potem je prav gotovo tako, da jih imate doma veliko. Te skladne barve se lahko spojijo in postanejo sorodne duše, kar podari drugačno podobo vašim rokam in nogam.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vsekakor je razlika med kratkimi in dolgimi nohti, med špičastimi in zaobljenimi; osebno ostajam zvesta ne predolgim in tudi špičaste oblike niso ravno moja izbira. Če ste torej za, poskusite s svetlo roza, vijola in bež, ki jim dodate kanček rumene ali baby blue modre. Tudi na nogah je rezultat izredno dobrodošel in povsem nov; morda je res tako, da bo kozmetičarka opravila vrhunsko delo, a tudi same lahko poskrbite za lep izgled. Pri pastelnih lakih je najpomembneje, da ste strpne, počakate, da se dobro posušijo in nanesete slavne tri sloje, ki poskrbijo za gostoto barve. Če imate čas, poskusite tudi z nadlakom, za glossy učinek, ki nikoli ne škodi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če so bili še lani mat laki zelo dobrodošli, so v letošnjem poletju nekoliko manj. Sicer ni ravno tako, da jih ni več, a izkazalo se je, da se niso dobro prijeli. Bleščice pa ostajajo na vrhu lestvice in poleti so tudi veliko bolj nosljive. Še vedno je tako, da lahko izberete le en prst, običajno prstanec, in ga z njimi okrasite, a ne bo nič narobe, četudi bo cela roka v bleščicah. Pozor na dolžino nohtov, saj morajo biti v tem primeru res kratki. Skratka, moj nasvet je, da nabavite pastele in se z njimi poigrate, ker bo zabavno in hkrati tudi uspešno!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.