Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega. Z nežnimi, sproščenimi kodri ter sončnimi prameni seveda ne bomo zgrešile prav nikoli, a tokrat v ospredje prihajajo kanček bolj definirane pričeske, pri katerih poudarek leži prav na modnih dodatkih. Lahko gre za prefinjene, svilene rutke z barvitimi potiski, lahko so to trakovi ali široki obroči, a še najlepše zagotovo delujejo špange, tiste razkošne, z dekorativnimi elementi, kot so kristali, biseri in podobno.

Vivaluxury
Pinterest
Vivaluxury
Pinterest

Do danes ste zagotovo ta trend zasledile tudi same, saj se je kot nenadni bum pojavil že letošnjo zimo, pa vendar najlepše deluje prav te mesece. Gre za dodatke, ki močno poudarjajo našo ženstvenost, ogromno elegance pa ne prispevajo le k naši večerni, temveč celo pogosteje dnevni podobi. Nosimo jih torej v družbi denim jaken in kavbojk, v družbi vzorčastih oblek in poleg številnih retro kosov, dobro delujejo zraven hlač na zvonec, naravnost pravljično pa bomo izgledale v nežnih kosih, polnih volančkov in naborkov. Prav posebno mesto si vsi našteti dodatki delijo s kostimi in suknjiči, kjer nas do popolne podobe ločita le še tesna figa in močna šminka.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri vsem skupaj ne pozabimo na to, da v kolikor posežemo po vpadljivih, celo statement dodatkih za lase, potem naj preostali nakit ostane v minimalnih vodah, saj se lahko kaj hitro zgodi, da bo vsega preveč. In ker ponavadi prav velike sponke, obroči in rutke lase odmikajo od našega obraza, to pomeni, da nekoliko več pozornosti prejme tudi naš make-up, zato mu le posvetimo kanček več časa, sploh ko ličimo oči in oblikujemo obrvi.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.