Eleganca je lahko zelo preprosta

To jesen ostajamo modno usmerjene k mešanici elegance in udobja, za kar bodo seveda zaslužne predvsem številne pletenine in ohlapni, zelo široki kroji. Prefinjen look ne pomeni vedno velikega števila kosov in do potankosti ujemajočih se detajlov, temveč je pravzaprav najpomembnejša ravno naša samozavest, ki pa je pogosto posledica našega počutja, ali se v outfitu znajdemo dobro, prijetno ter ali ga zatorej znamo tudi nositi. Eleganten stil je lahko v resnici sestavljen iz zelo preprostih kombinacij, kar seveda dokazuje tudi letošnja poplava jesenskih stilskih predlogov.

Reiss
Reiss
Reiss
Reiss
Reiss
Reiss

Dovolj sta že dva kvalitetna kosa, kot na primer pleten pulover z V izrezom ter srednje široke hlače z visokim pasom ali pa prijeten puli in dobro krojene kavbojke, in hitro lahko delujemo casual uglajeno. V sklopu jesenske urejenosti si lahko tudi v novi sezoni omislimo celo trenirko ali pletenine na pletenine, a seveda previdno, saj se nam morajo tovrstni kosi resnično dobro prilegati, hkrati pa moramo izbrati tudi nekoliko kvalitetnejše materiale. Naslednje mesece se ozirajmo predvsem po preteklosti, izredno zaželen je preppy look, za več razgibanosti je tu asimetrija, sploh pa je ta prehodna sezona odlična za izbor klasičnih, večnih kosov.

Zelo pomembne so pri tem tudi barve, saj se tovrstnemu looku najlepše podajo prav tisti nežni, svetli, naravni in pastelni toni, ki potencirajo občutek in izgled mehkobe in udobja. Letošnja jesen pa se obrača tudi k nekaterim ustaljenim odtenkom, sploh so v tem primeru aktualni drzna rdeča, temno modra in skoraj vse vrste rjave, zgrešiti pa ne moremo niti z osnovami. Za piko na i ne pozabimo na kanček minimalističnega nakita, medtem ko bodo na nogah dovolj že bele superge ali mokasini.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.