Elegantna Luisa Spagnoli za posebne priložnosti

Luisa Spagnoli je modna znamka, ki jo je okoli leta 1928 ustanovila istoimenska italijanska podjetnica. Sprva je izdelovala samo vrhnje pletenine pod blagovno znamko Angora Luisa Spagnoli. Po dvajsetih letih cvetočega delovanja so leta 1952 blagovno znamko poenostavili in preoblikovali v sedanjo. Ponudba visokokakovostnega oblačila odlične izdelave je še danes cilj blagovne znamke, ki sinergijo med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo vedno postavlja med svoje največje prednosti. Osebno mi je znamka zelo pri srcu in njihove elegantne linije so res nekaj posebnega.

Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli
Vir: Luisa Spagnoli

Natančna skrb za izdelek v kombinaciji z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno jim omogoča, da svojim strankam dajo možnost biti izredno elegantne, hkrati cene niso nikoli vrtoglavo visoke. Kolekcija za posebne priložnosti vsebuje kar nekaj kosov za na večerjo, zabavo ali poroko, saj se vse vrti okoli brezhibnih krojev in dobre mere elegance. Luisa Spagnoli velja za prvo italijansko podjetnico, ki je nedvomno znala premakniti meje v svetu mode in tudi biznisa.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.