Elegantna pomlad v blazerju

Blazer je nedvomno kos, ki ga z veseljem uporabljamo skozi vse letne čase, celo poleti, pa vendar njegova eleganca najlepše zažari prav v prehodni sezoni. Spomladanske temperature so torej kot naročene za suknjič, ki ga zadnja leta modne smernice najpogosteje predlagajo prav v družbi hlač, tudi krila, torej v podobi kostima.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Letošnji spomladanski meseci predlagajo tiste vpadljive, še vedno moško navdihnjene blazerje svetlih, opaznih tonov. Skoraj vedno jim je dodan pas ali pa so vsaj stisnjeno krojeni v pasu ter poudarek ramen, kar ustvari zelo retro look po zgledu preteklih osemdesetih. Slednje se odraža tudi pri oversize, ravnih krojih, ki ostajajo velik hit tudi to toplo sezono. In ko je govora o kostimu, so zraven obvezne široke, celo super široke in dolge hlače, h katerim lahko vse drzne modne navdušenke kombinirajo mini crop top, le-ta pa tokrat resnično deluje zgolj kot trak ali bikini zgornji del.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In kaj še dodati letošnjim blazerjem? Glede na to, da so po večini v modi enobarvni primerki, se zraven čudovito podajo razkošne bluze, seveda s poudarjenim ovratnikom in pentljo okoli vratu. Super IN so tudi raznorazni topi in bodiji, kjer za razgibanost služijo asimetrija, različni izrezi ter dekorativni elementi, kot so vezenine, čipka in prosojni materiali, še bolj pa trakovi in paščki, ki ta hip resnično veljajo za must have detajl. Suknjiči seveda ostajajo tudi v podobi klasike, torej s kavbojkami in belo srajco, kjer pa si tokrat privoščimo tiste zanimivejše primerke ter jih dopolnimo z loafer čevlji, dokler so jutra še hladna, kasneje pa vsekakor z minimalističnimi sandali.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.